Selam hanimlar bir kaç aydır çocuk düşünüyorduk ve bu ay nasip oldu diye sevinmiştim adetim 4 gün falan gecikmisti ve 3 tane test yaptım silik çıksa da belirgin bir pozitif vardı ancak gün içinde hafif ağrım vardı ve kanamam oldu adet kanaması gibi nerdeyse anlayamadım bende yeni oldu ama endişe ediyorum baya, düşük mü yapmış oluyorum yani 😕 haftasonuna denk gelmese randevu alacağım ancak pazartesiyi bekliyorum. Düşük mü oluyor yani şimdi yerleşme kanaması mi acaba?
Hamilelikte kanama(?)
Ecivicivokke kanama yoğun ise kimyasal düşüktür
Ecivicivokke düşğk olabilir keşke acile gitseydin bari dikkat et pazartesiye kadar
perimasali802_ normal adet başlangici gibi hissettirdi bana kanama yani iki üç saattir var az ancak dediğin gibi sanırım kimyasal gebelikti 😕 yorumun olmasa aklıma gelmezdi hiç bu teşekkürler
Siyahbeyaz_ acillerde kosmaktansa uzanayim en azından evde diye düşündüm ya 😕
Ecivicivokke Rica ederim 🌸
Banada öyle geldi çünkü
Geçmiş olsun rabbim nasip etsin inşallah 🤲💐
perimasali802_ teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur inşallah ♥️
Ecivicivokke Amin 💗
Ecivicivokke benimki de öyle olmuştu kanamadan sonra net iki çizgiye dönmüştü umarım sadece yerleşme kanamasıdır 🙂
Ecivicivokke ahh canm benim acile git istersen yerleşme kanaması da olabilir ama diğer türkü de olabilir Allah gönlüne göre versin inşallah
lgrth ne kadar sürüyor peki yerleşme kanaması 😳
TombulHatun aciller çok fenadir kuzum ya pazartesiye randevu aldım zaten gitsem de doktorların yapacağı bişey yoktur ki😕
Ecivicivokke benimki 3-4 gün sürdü sonra 3 ay boyunca kahverengi akıntım devam etti 🙂
lgrth hadi ya normal regl gibi miydi kanaman peki 😳
Ecivicivokke kırmızı ve akışkan değildi daha yoğun ve farklı renklerdeydi siyah pembe mor kahverengi her rengi gördüm resmen
lgrth benimki normal kırmızı gibi şu an ya 😕
Ecivicivokke ah canm benm inşallah iyi haberlerini alırız
Ecivicivokke kahverengi de var biraz
TombulHatun inşallah canım Allah’ın izniyle