perimasali802_ Nur_00 cikmaz emin ol bir 10 falan geçsin adetine yakin Ah be güzelim niye bu riski alıyorsun hem nişanlıymissin acele etmeseydin İçini rahatlatcak birşey soylemek isterdim ama bir ihtimal var her zaman
Nur_00 perimasali802_ tamam beklerim biraz geçsin biraz zoraki oldu benim elimde değildi çok üzgünüm😔
lgrth Nur_00 kan değil zar orda bir çerçeve gibi..kan orayı tutuyor olsa bile adet kanı akmazdı spermler o boşluktan akmışsa olabilir hamilelik..siz galiba ilk diye yumuşatmak için kayganlaştırıcı niyetine mi yaptınız o şekilde öyle olduysa zaten olma ihtimali de artar
Elmasekeri Nur_00 kan pıhtıları çok önemli değil bence canım asıl sorunun boşalma olayı hamile kalma olasılığın var. Her ihtimale karşı ertesi gün hapı alsaydın keşke
Nur_00 Elmasekeri yani şöyle diyim kızlar ilk vajina arasına boşaldı sonra kalktım sildim tekrar birliktelik oldu bu sefer içime girdi boşalmadı ama kan aktı
basak23 Nur_00 canım Kozluk zarı bozulmasa bile sürtünmeyle hamile kalanlar var dikkat et yani nolur nolmaz bi korunma yöntemi bul kendine ilişkiye gireceksen geri çekilme bile riskli
Elmasekeri Nur_00 aşkım. Boşaldıktan sonra penisine o sıvı bulamış halde içine girdiyse eğer hamile kalabilirsin. Sadece senin değil onunla yıkaması hatta bir süre beklemesi gerekir Çünkü boşaldıktan sonra bir süre daha gelmeye devam ediyor az da olsa. Kan gelmiş olması bir şeyi değiştirmez
Nur_00 basak23 sürtünmeli yapıyorduk bizde taki o gün e kadar birden kaygandı zaten içime girdi ve kan aktı
sanalkoala Nur_00 sürtünmeyle hamile kaldım sadcee vajina üstüne boşalmayla yani oğlum şuan 2 yaşında
Nur_00 sanalkoala biz uzun zamandır sürtünmeli yaşıyoruz da bişey olmadı daha şimdi de ne yapsam bilmiyorum test alıp denemek istiyorum ya yumurtalıklarım çok ağrıyor
aslinur Nur_00 psikolojik de olabilir sabırla bekşe derim adete yakın test yap ve sen değil o kalkıp üstünü yıkıcak mümkünse korunmadan yapmayın çocuk istemiyorsanız ilerisi için diyorum dip not geri çekilde falan korunma yöntemi değil bilgilendireym dedim kaza olmasın
sanalkoala Nur_00 sürtünmeyle boşalmadan sadece zevk suyuyla bile hamile kalınma ihtimali var , ben evlendim vajinismustum ilişkiye giremiyordum yani 6 ay bu şekilde devam etti evliliğimin 6. Ayında sadece sürtünme yoluyla hamile kaldım
firdevskartal Nur_00 nişanlın ne diyor bu duruma. Eğer hamile olursan kaçıp gitmez demi sen ona bak şimdi
Nur_00 firdevskartal o zaten çocuk istiyor da ama hamile olduğum belli bile değil zaten gözümü korkutmayın
berenmiss Nur_00 çocuk istiyor diye evlendiğin gibi çocuk mu doğuracaksın biraz tadını çıkar ve sana tavsiyem 2 sene en az çocuk yapma