Sutlucikolati ahahah aşkooo eridiimmm🥹🌸 başıma gelenler düşmanımın başına gelmesinnn ama döndüüüm birde şu kanamadan kurtulursam tamam bu iş yeni postlar notlarımda paylaşılmayı bekliyor 😂

peynirlimakarnaa kız hoş geldin 💐 geçmiş olsun ya ah şu çocuklar canları sağolsun ya yapacak bişey yok can sağlığı olsun da durumun nasıl ❤️

peynirlimakarnaa spiral falan taktırmadim ama bu bir hafta ara ile iki kere adet olma olayını bende yaşadım iki ay önce hamilelik bile sanmıştim o korkuyla ama korunma hapı yüzünden olmuştu korkudan onu da kullanmıyorum paket öyle kaldı 😂 geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur

peynirlimakarnaa korkacak birşey yok prezervatif candır ilişkinin en başnda takınca mis gibi hormonsuz ağrısız acısız en iyi korunma yöntemi 😂

ikiprensesannes ay inşallah benimde spiraldendir hormonlu zaten belki ondandır ama ben kayma riskinden korkuyorum çünkü anestezi ile taktırdım canlı çıkaramam herhalde

TombulHatun zaten hormon fazlalığından şişkoyum birde daha hormonlu zımbırtı taktırdım hormonlu hatun olarak değiştirecem adımı az kaldı 😅

peynirlimakarnaa ben evlendiğimde ilk 6 ay hap kullandm şiştim ondan sonra prezervatif benim canım oldu 😂 bir de ben spiral takarsam eşim geri çekilmez biliyorum ben o riskle yaşayamam 😂😂

TombulHatun ben korunma amaçlı taktırmadım bunu kanamam kesilmiyordu yoğun uzun sürüyordu ve rahim kalınlaşmadı yüzünden ameliyat oldum kalınlaşma tekrarlamaması için hormonlu spiral takalım dedi doktorum ondan takıldı yani yoksa bende zaten pcosluyum geri çekilme ile 2 yıl korundum şükür olmadı şimdi olursa da kadere diyorduk çünkü 2. Çocuğu düşünüyoruz yavrum yalnız kalsın istemem ama biraz büyüsün diyorduk spiral işi bozdu aşırı rahatsızlık verici bişey