Kızlar geçen pazardan veri eşimle kavga ettiğimiz için küsüz neyse asla reddetmemişimdir karşılıklı hep kim istediyse ilişkiyi başlatmıştır dün adam yaklaştı işte Ay naz yapim ben uyuyacam dedim ısrar eder diye düşünüyordum etmedi o da uyudu şimdi de sarılsam da adam bişey yapmıyor sarilmiyor bile 😅 geri çekti kendini bende direk başlatmak istemiyorum bu sefer yani en azından öyle düşünsünmesin istiyorum aramıza soğuklukta girsin istemiyorum ne yapcam bilmiyorum helpp
Küstükten sonra tekrar
mca ilişkiden önce 1 haftadır küsmenize sebep olacak konuyu oturup konuşup çözün bence uzun süre küslük ardından sorunu çözmeden nasıl birlikte oluyorsunuz, konuşup sorunu çözünce gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten
mca Ya bende şöyle bir huy var o sorun çözülmeden birliktelik asla yaşayamıyorum. Keza bence olması gereken de bu. Çünkü olduğu zaman karşıda ki beyefendi her sorunun altından böyle kaçıyor ve önemsemiyor ciddiyetin farkında olmuyor. O yüzden önce konuşun ve sonra bazı şeyler başlar zaten :)
TombulHatun ben umursamıyor gibi yapıyorum o da öyle yapıyor reddettiğim icin de ayrı tavırlı
mca ama böyle bir yere varamazsın her sorunu ilişkiyle çözeceğini düşünür
- Düzenlendi
TombulHatun işte orası da öyle o yüzden geçen gün hemen istemedim bugün dışarı çıktı çıkmadan biraz konuştum dedim kapıdan girerken normale ya dön ya dön başka çaresi yok bana trip atmani gerektirecek bişey yok trip atmıyorum falan dedi ama gitti işlerini halletti geldi biraz daha normale dönmüş gibi
Konuşarak çözmeniz gerekir canım olur mu böyle küs küs
MinikKelebek maalesef öyle oldu bende pek gitmedim o da pek gelmedi laf çarpıyoruz veya beni sinir edici konuşunca konuşmaktan vazgeçiyorum bilmiyorum şimdi biraz daha iyi sinir edici konuşmuyor laf sokmuyor en azından bakalım
kaardelen aynen öyle ya konuşmadan hayatta yapmam çok meraklıyım sanki
mca ben sorunu çözmeden birliktelik yaşayamıyorum ama eşimde sorunu bu yollaözöeye çalışıyor. İlişki sonrası hersey normal olsun istiyor mesela.
Sizde durum ne? Siz de mi bu şekilde sorun çözmek istiyorsunuz. Yani barışmak istiyorsanız ve sizin yönteminiz buysa bişey diyemem ama ilerleyen süreçte ilişkinize bu durum zarar verir
lionmomma hayır aslında yöntemimiz bu şekilde değil ama bu sefer ikimizde çok orta yolu bulma taraftarı değildi ben burnu sürtsün istedim yani kırıldığımı farketsin istedim başarılı oldum diye düşünüyorum çünkü farketti ne kadar kırıldığımı yani bazen düşüncesizlik ediyor veya geçiştiriyor önceliği bana versin istiyorum mesela eşimde x y kişisine öncelik verin e veya düşünceli davranınca bende buna kızıyorum ben hep kızınca abartiyorim sanıyor
lionmomma eğer ilk sorunun olduğu vakitlerse bırak ilişkiyi göz göze gelmek zaten istemiyorum ama kinci biri değilim aradan 3 4 gün geçince yumuşuyorum bu sefer öyle olsun istemedim hep yapıyor ben yumuşuyorum çünkü kin tutmuyorum zaman aşımına uğrayinca da aslında gözümde büyütmüş gibi geliyordu ama bundan sonra öyle geçiştirmicem ben hep geçiştirince o da sanıyor ki işte keyfimden ona çatıyorum çünkü bana dedi ki ayda 2 3 kere böyle yapıyorsun sonra anlıyorsun düzeliyorsun bende öyle olmadığını sebebini açıkladım geçen gün çünkü öyle sanıyormuş ben öyle sandığını mesela bilmiyordum kırıldığımı anlıyor sanıyordum adam adetliyim diye hormonlardan ona çatıyorum diye düşünüyormuş 😅
kukulii87 yani kavganın ilk günü değil tabiki altta da yazdım kin tutmadığım için aslında aradan zaman geçince sorunu geçiştirdim hiç oturup konuşmadığımı farkettim önceden hiç öyle değildi hep konuşurduk bu aralar olan şeyleri artık konuşmadığımı geçiştirdiğimi farkettim bundan sonra öyle yapmicam
mca bende bir kaç defa yaptım bunu sonra da dediğim gibi yapmamaya başladım eşime de söylemiştim hatta ben hu şekilde ilişki yaşamak istemiyorum önce sorunlarımızı halledeceğiz çünkü böyle olunca aynı hatayı tekrarliyorsun diye