blumom Bir de kızlar geçen hafta kan testi vermiştim 4.80 çıktı cuma tekrar verdim 9.0 çıktı ama cumartesi adet oldum neden artmıştır beta
perimasali802_ blumom plansız ve kafaya takmadığın zaman hemen tutar 😄 Sana önerim birlikte olduktan sonra hemen kalkma bacaklarını havaya kaldır belinin altına yastık koyabilirsin
elisaa48 perimasali802_ ben öyle yaptım dün yarım saat 45 dakka falan bekledim kalkayım dedim artık içimden aktı ayakta resmen çeşme gibi midem bulandı 🤢 😂 sinir oldum ya 😂
cansever blumom ya benimde birinci hemen oldu şimdi 6 aydır korunmuyoruz hamile kalamıyorum neden acaba
blumom cansever valla bende bilmiyorum ki benim de ilk denememizdi ama olmadı ekstıra bişey kullanılıyor mu ilaç filan
cano42_ elisaa48 canım onlar hurafe bırtanesı bıle gıtse tutunur yumurtalıga akması normal yanı kaç bın belki milyon sperm var hızlıca ilerleyen bır sıvı zaten gerı kalanı zaten iş görmediği için dısa çıkıyor 😀
elisaa48 perimasali802_ off bilmiyorum ya ben nasıl devam edecem böyle hamile kalana kadar tiksiniyorum 🙁😂