2minnosannesi yenigelinn geçen aylarda 11 gün gecikmem vardı ve hamile değildim yani adet bazen sknti stres hastalık hormonlardan dolayida gelmeye biliyor sen bu süreçte ilaç içme ve 10 günden sonra kan ver
karamelek21 2minnosannesi bnde de bir gün geçikti dün test yaptım çıkmadı birşey vehala adet olmadım, inşallah ta olmam çok istiyorum bebek😭
belladonna yenigelinn 17 ve 15 gün gecikmeme rağmen hamile olmadım. Regl gecikti kesin hamilelik var demek yanlış olur. Stres, üzüntü, hastalık, kullanılan ilaç, psikolojik nedenler.. gibi bir çok neden regl dönemini etkiliyor.
Maviss belladonna rekoru ben kirayim 8 aydır olmuyorum doğum kontrol ilacı ictm bitti halada gelen giden yok
Kbranur65 yenigelinn 5 gün geçsin inşallah hamile kalırsın Rabb’im yardımcın olsun hayırlı evlat nasip etsin inşallah benimde günlerimin geçmesini bekliyorum 4 yaşında kızım var inşallah olur benim 3 gün geçiyor test yapıyorum hemen çıkıyor
yenigelinn Kbranur65 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bugün test yaptım hamileyimm 🥲🥰🥰🥰 allah seninde gönlüne göre versin inşallah 😍
kizatasozu yenigelinn adetim 2 ay gecikti bugün biraz kanlı akıntı geldi devamı gelirse regl olmusumdur gelmezsse yarın koşa koşa kan vermeye gidicem hormonlardan dolayı veya psikolojik olarak gecikme olabilir hatta kasıklarda ağrı da hissedebilirsin. Ben hamilelik planlarken her ay kendimi hamile gibi hissediyordum belirtileri hissediyorum resmen ama hamile değildim 3 5 ay sonra tuttu gebelik ve aşırı halsizlık hissediyodum aşırı uykum geliyordu ve çok acikiyodum 2 saatte bir yemek yiyodum. Şimdi kızım 2 yaşında çocuk düşünmüyorum umarım regl olmusumdur
yenigelinn kizatasozu benim çok düzenliydi evet bende evlendiğimden beri her ay test yapıyordm hamileym sanıyordum taa ki bugüne kadar bugün yaptım hamileymişim 🫣🥰