Blondie belladonna aynen öyle hep ikinciler yanlıs çıkıyor çünkü😂 ya eşim düzgün öğretmiyor ki sıkıntı orda
Blondie belladonna ya inşallah 🙏 bugün yazıldım martta yazılı sınav mayısta direksiyon sınavı olcak birde sınavda güzergahı unuturum diye korkuyorum
Nyaxiaa Yazılı sınav zaten çok zor olmuyor internetten örnek testlere bakarsın halledersin direksiyon dersinde de gerilmeden yapabilirsin yani hocalar hep çok destekleyici oluyor
Blondie Nyaxiaa tek korkum park birde güzergahı unutursam ya ne yapacağım diye düşünüyorum birde bu 25 mt geri gelme varya 25 mt ger geldiğimi nasıl hesaplayayım ya benim hesabım iyi değil off acaba hiç bilmediğimdenmi böyle stres yapıyorum😂
Cicekliperde Blondie onları derste gösteriyorlar ya şuraya kadar diye. Parkta da manevraları ezberle. İşte paralelde diyor ya önce öne gidiyorsun ayna şurayı görecek. Direksiyonu tam çevir önce sonra şu kadar falan diye. Ben ezberlemiştim.
Blondie perimasali802_ araba bizim olmadığı için yapamıyorum malesef umarım kursta öğreneceklerim yeterli olur🙏 bu hayatta yüzümüz gülmedi bari bundan gülsün be😂
Blondie belladonna okadar soru var ki kafamda umarım yazılıyı hemen geçerimdr derslere baslarım öğrenirim😂