O kadar sıkıldım ki eşimin haftada 2 maçı var. Maçı olduğu zaman zıpkın gibi, maç olmadığı her gün uyuyor. 1 haftadır çocuğu uyutup gassalı bitirelim diyoruz bi bakıyorum oda uyumuş kaç defa salonda bıraktım artık midem bulanıyor uykudan. Eşi böyle olan var mı? Buna kendimce çözüm ürettim eşimle hiç ilgilenmemek hatta gelir gelmez yastık vercem eline hadi uyumaya yallah yapcam
Uyuyan adamdan nefret 💪🏼
lionmomma gun icinde zaten canım sıkılıyor seninle zaman gecirmek istiyorum uyuma film izleyelim de koy caylari getir belki düzelir
Sutlucikolati daha iş yerindeyken plan kur ve söyle reddetmesin ben öyle yapıyorum onceden işten gelir direk uyurdu şimdi her akşam nerdeyse 1 film izleriz artık alıştırdım kendi film ayarla cips alıp geliyorum der:))
Bende uykudan nefret ederim.
Sutlucikolati defalarca denedim be o çayı hep kendim tek başıma içtim
lionmomma e normal degil bu kadari da ya bi doktora falan gitsin
Sutlucikolati bi gün basıp gidicem o uyurken o olacak
xyzem evet elektrik mühendisi eşim ama babasıyla aile şirketinde çalıştığı için hee işe koşuyor. Her iş dediğim masa başı değil amelelikten bahsediyorum. Forlift sürüyor kazan yakıyor mal dolduruyor varil taşıyor kimya sektöründe aktiflik gösteriyor. Ve aşırı soğuk🥹😭 aşırıda yoruluyor bide eve gelip beneğe de bakıyor yani yalan söylemeyeyim o konuda 🥲 ama yine de başbaşa bi dedikodu sohbet yapmak isterim yani
Tatlı tatlı konuşun bakalım bi değişiklik olucak mı
MinikKelebek uyandığında artık…