Sutlucikolati aredhel öyle çılgın fantezim yok 🤣 sadece dağ başında şömine eşliğinde bağıra çağıra sex yapmak 🤣
aredhel perimasali802_ genelde hep yazardım en basta ama unutmusum :D ben dısarıda kalabalıkta ama kimsenin de göremeyeceği şekilde bir yerde yapmak istiyorum o yakalanma heyecanı güzel 😂😂😂 superisi_
Coolness successfulwoman denenmiş bir eylem olarak mı fav fantezi, hayal ürünü olarak mı fav fantezi 😂
successfulwoman Coolness Kanka yok reelde yapamayiz. @asli_ulkumen gibi cesur değiliz. Bizimkisi sanal fantezi.konuşuyor işte
asli_ulkumen xyzem 🤣 burda nasılsa anonimiz dürüst olayım aşırı derecede zevkli olsa da ikisi de kısa sürdü ama bence herkes denemeli
asli_ulkumen successfulwoman biz zaten arada başkalarını da katıyorduk ilişkimize fantazi olsun diye yine işte 2 sefer tost oldum 😊🥰 ama ikisinde de kocam kısa sürede geldi
xyzem asli_ulkumen bu tost olayında tek düşündüğüm erkeklerin kıllı bacaklarının birbirine değmesi üst üste onlarında çıkmış olması ıhlama seslerinin karışması iğrenç ıyk konuya odaklanmam 😂😂😂
peynirlimakarnaa asli_ulkumen asla yargılamıyorum kınamıyorum bi kızım var kınamak istemiyorum ama sadece birşey sormak istiyorum. Nasıl içiniz aldı bu nasıl kaldırabildiniz? Birde gerçekten bu eşiniz için kabullenebileceği birşey nasıl oldu nasıl bunu bu kadar normalleştirebildiniz
sadeturkahvesi aredhel bi tanesi arabada uzun yolculukta fingirdeşmek ama çocukla hayal gibi 🤣🤣 sevgiliyken araba geçmişimiz çok var ama park edilmiş araba 🤣🤣 bi tanesi de cam balkonda gözükme korkusu yaşayarak gözükmemeye çalışarak neden bilmiyorum 🤣🤣🤣