• Gündem
  • 2025 doğum paraları uçuştaa...✈😄

Evet hanımlar yeni yasa doğum paraları 2024 e göre uçuşta…
Çocuk yapsammı düşünceleri var mı kafalarda?
2024 yılın sonu doğum yapan anneler ne durumdasınız?
Çocuk yapma çalışmaları başladı mı?
😄😄😉😉

ayazz doğurunca görücez bakalım 😅 nerdeyse 3ayım kaldı 😂

ayazz 2024 te doğuranlar faydalanamıyormu

TombulHatun vala allahtan ben bu açıklamadan önce düşünüyordum şimdi herkes beni yanlış anlayacak 🤣

TombulHatun var da nasıl göstercem hane 😂 neyse allahtan burdaki görümceme söylemiştim artık istiyorum diye 🤣 o şahit 😁

ayazz verdikleri para bı pazar parası bile değil ayrıca 2025 den önce doğan cocuklara haksızlık yapmışlar. Doğurganlığın artmasını istiyorlarsa önce bize güvenli sokaklar versinler 3 5 lira verip göz boyamasinlar benim anlamadığım sırf 5 bin veriyo diye ccouk yapanlar her zmaan derim herkes anne baba olmamamli koruyamiyolar sonra 1 günde 5 bin insan başvurmuş bile 🤷

Biyiklim başvuru yapmaları gerekiyor yine de 2025 sonrası doğum yapanları devlet takip etmiyor ya gidecen ayağına başvuru yapcan öyle alınıyor 2 kuruş

TombulHatun masrafı da geçtim gece uykusuzluğu da yanında bedava herhalde onun da bi yardımı var mıdır acaba sırf çocuk yapalım diye buna bile bulurlar yardım

Zaten devletin bi oramıza karışmadığı kalmıştı o da oldu tam oldu.

ayazz tüm annelere bağlasın emekli maaşı 😂

• Düzenlendi

TombulHatun maaş kaç gayme olcak ona göre çocuk sayısını arttırırız 😄