TombulHatun 30 versin ben yaparım vermiyceği için
2025 doğum paraları uçuştaa...✈😄
TombulHatun 4 aylık oğlum var yaşına deysin patlatiyok bi tane daha 😄😄😄
Allahim olmiyanlarada ver
ayazz maşallah 4 yaşına girecek kızım 2. Yok 😂😂
ayazz Allah bağışlasın iki.tane var en az bir 10 sene düşünmüyorum yapanlara başarılar diliyorum 😁
ikiprensesannes bende 10 sene diyordum bi sene sonra hamile kaldım😂
Eskobar hahaha o da var ya bende bunu en son söylediğim Zaman hamile kalmıştım ama Kurban olduğum Allah affetsin bu sefer aşırı ciddiyim 😂😂
TombulHatun tez zamanda olur inşallah 😄
ikiprensesannes allah affetse sperm affetmez😂😂
Şuan emzirme döneminde olduğum için sadece przvtf ile korunuyoruz diken üstü😬😬😬😬
Eskobar Hiçbir korunma yöntemine de güven kalmadı 😁 bizde hap ile geri çekilme ile korunuyoruz o kadar kasmıyorum ben olursa olacak yani yapabilecek birşey yok ama Kurban olduğum Allah olmayanlara versin benimkiler büyüsün 🥰
ikiprensesannes ne hap ne przrvtf geri çekilme ile korunuyoruz her ay adet döngüsünü takip etmekten insan bi tuhaf oluyor artık bu ay kendimi iyi hissetmiyorum 2 defa lekelenmem oldu 1 haftadır kasik ağrısı mide bulantisi var adete son 6 gün Rabbim olmayanlara versin eşim de bende simdi istemiyoruz oğlumuz 4 aylık dün yine ilişkiye girdik sanki içine boşaldım dedi sonra da yok yok dedi ben bu gidişle 2. Ye hamile kalırım gibi geliyor😄😄
ayazz tövbe de ya 😂 Allah isteyene versin
ayazz Allah bağışlasın 🥰 ahhaha bana da öyle geldi 😂
TombulHatun senin kızın yaşı geldi ne duruyon benim 23 ümde üç bebem var yakala😂😂😂
ikiprensesannes 1 yaşına girene kadar bi bekleyebilsek yaşını doldurunca patlatcaz bi tane daha😄
Eskobar ben 25imde evlendim zaten esko 😂 ben istemiyorm ki 2. Çocuğu istesem yaparım 😂