• Gündem
  • 2025 doğum paraları uçuştaa...✈😄

TombulHatun 4 aylık oğlum var yaşına deysin patlatiyok bi tane daha 😄😄😄

ayazz maşallah 4 yaşına girecek kızım 2. Yok 😂😂

ayazz Allah bağışlasın iki.tane var en az bir 10 sene düşünmüyorum yapanlara başarılar diliyorum 😁

ayazz aman yok 1 tane canıma yetti milyarlar verseler yeter gari Bakırköy e varacağz

Eskobar hahaha o da var ya bende bunu en son söylediğim Zaman hamile kalmıştım ama Kurban olduğum Allah affetsin bu sefer aşırı ciddiyim 😂😂

Eskobar Hiçbir korunma yöntemine de güven kalmadı 😁 bizde hap ile geri çekilme ile korunuyoruz o kadar kasmıyorum ben olursa olacak yani yapabilecek birşey yok ama Kurban olduğum Allah olmayanlara versin benimkiler büyüsün 🥰

ikiprensesannes ne hap ne przrvtf geri çekilme ile korunuyoruz her ay adet döngüsünü takip etmekten insan bi tuhaf oluyor artık bu ay kendimi iyi hissetmiyorum 2 defa lekelenmem oldu 1 haftadır kasik ağrısı mide bulantisi var adete son 6 gün Rabbim olmayanlara versin eşim de bende simdi istemiyoruz oğlumuz 4 aylık dün yine ilişkiye girdik sanki içine boşaldım dedi sonra da yok yok dedi ben bu gidişle 2. Ye hamile kalırım gibi geliyor😄😄

ayazz Allah bağışlasın 🥰 ahhaha bana da öyle geldi 😂

ayazz hayırlı olsun gözünğz aydın allah analı babalı😂

Eskobar doğmuş olan oğlum için mı dedin kocam yüzünden bu gidişle hamile kalacağım çocuğuma mı😄😄

Eskobar anam sana yetisilmez 23 e 3 çocuk dünya rekoru maşşşallaahhh ben 22 yaşındayım 4 aylık oğlum var 1 sene de 2 çocuk imkansız yetişebilen var mı acaba 😄😄

Eskobar ben 25imde evlendim zaten esko 😂 ben istemiyorm ki 2. Çocuğu istesem yaparım 😂