tazeann Sutlucikolati kuzum hiç uyanmıyorki uykudan ayağımdan bıraktığım an bağırıyor napıcamı bilemedim şimdide ölçtüm 38.4 ateşi
Sutlucikolati tazeann ağrısı falan vardir ondqnn uyaniyordurr dişlerini kontrol ettin mi cikiyo mu diye
tazeann Sutlucikolati evet canım baktım dişi çıkmış bi tane ama diş ateşi ile birlikte grip te burnu tıkalı akıyor şimdi düştü çok şükür Allah’ın izniyle banyo yaptırdım soğuk uyguladım 36 çıkıyor ateşi bidaha çıkarsa artık götürücem acile
Sutlucikolati tazeann sık sik temizle burnunu burun temizliği cok onemli takipte ol inşallah iyilesir bi an once 🙏
tazeann Sutlucikolati temizliyorum canım temizliyorum geceli gündüzlü ihmal etmiyorum amin canım Allah razı olsun 🤗
tazeann ikiprensesannes perimasali802_ Götürdüm acile parol vermeye devam et dedi burnunu temizletti koekulcak çok şey yok dedi muayene etti şu an da da pek keyfi yok gibi ya bakalım ne olcak
perimasali802_ tazeann çok geçmiş olsun canım benim Bizde oyleydik sonra öksürük vs de belirtti veriyor Düzenli burnunu temizle geçer inşallah 🤲
tazeann ikiprensesannes saol cnm Allah razı olsun 🥰 şimdi yine geldik enfeksiyondan şüphelendi doktor sonuç bekliyoruz heryeri ksbarfı
tazeann ikiprensesannes ateşi düştü çok şükür enfeksiyon varmış ama kana bulaşmamış daha o kabartmalar enfeksiyondan oluyormuş çoğalırsa gel dedi ama buna şükür daha kötüydü teşekkür ederim canım ❣️😘
tazeann perimasali802_ evet bugün öksürükt başladı enfeksiyon var dedi kana bulaşmamış şükür Rabbim çocuklara hastalık vermesin çok zor oblar için teşekkür ederim 💞😘