Erkolarkapatilsin Sonunda evlendık 1 aydır evliyiz ve birlikte olurken canım çok yanıyor bu yüzden tam birlikte de olamıyoruz ayrıca tam o anda çişim geliyor eşim vajinanın içine baktı sanki iki tane doku birbirine bağlı gibi dedi acaba o yüzden mi canım acıyor
tazeann Erkolarkapatilsin ay kız kb çok güldüm🤣 gözüyle bakıp nasıl anladı doktorlar bile ultrasonla anlıyolar herşeyi 😁yenisin belki ondan ağrı yapıyordur ya da kuruluk vardır en iyisi doktora gitmek
perimasali802_ Erkolarkapatilsin vajinismus olabilir bunun için doktora görünün Eşinizin gördüğü şeylerde vajinadir korkmayın 😂
xyzem Erkolarkapatilsin ne diye baktı len başka yere mi giriyoruz dur bi bakayım hshdhdjsj çok iyi hareket eliyle yoklasın bide 😂😂 Şaka bir yana ilk evlilerin çoğunda olan durum kuru be zorlandığı için enfeksiyon oluyor doktor tahlil ister bide bakar bağlı yerler var mı hshsj
xyzem tazeann şu yaşıma geldim eşim bi kere eğilip içine bakmadı aşırı kıskandım soyunup gidiyorum baksın hshshs
Sutlucikolati xyzem ben utanır baktiramam da 🤣 bazilari hamileyken tüylerini esiine aldiiriiyor ya hic anlamiyorum 🤣asla yapamam 🤣
xyzem Sutlucikolati ay aynen hele temizlik işleri onu da yaptırmazsan sonra neden cinsel hayatımız bitti