Yine ben yine lazerrr ve görselli soruu
demetdonmez bu niye tekli acaba benim yaptırdığım iki başlıkliydi bide modeli farklıydi
perimasali802_ Ay bilmiyorum inşallah göte gelmem çakma değildir
demetdonmez lazerden bir gün sonra keseleyip bolca nemlendirici sur bnde hiç almadım satmaya çalıştıkları ürünleri
demoloji yani bilindik bir yer ise sorun yok ama bunda markada yazmıyor
perimasali802_ Tamamen para kazanma stratejisi almıycam deyince kadının yüz şekli değişti 😂 Ben oraya krem tavsiyesi almaya gitmiyorum yani anormaller 😂
perimasali802_ En üstünde yazıyor Diode soprano titanium
demoloji nerde göremiyorum ben 👀
demetdonmez canım cihazın orjinalliğini fotodan nasıl anlayacağız, belki yazılımla orijinal cihaz ekranı aktarıldı, kalitesi düşük marka vardır kaliteli marka vardır, cihazın arkasında bilgileri yer alıyordur, qr code falan vardır ama gerek var mı bu kadar uğraşa bilemedim😅
demoloji çark dönsün yeterki 😁
Coolness kız bu lazer cihazların iki başlığı olanlar hangi markaydı unutum ben hem buz lazer hemde Aleksandera gibi sıcak atış olani vardi benim girdiğim
demoloji neden 2 ayrı hesap kullanıyorsunn😅
perimasali802_ ben buz lazere gittim ütüleme sistemi tek başlık, 2 başlıklı hiç görmedim, tek merkeze gittim orda tek başlıklı vardı hani başka gidip görmediğimden bilemiyorum
Coolness benim girdiğim buz lazer önce yapıldı sonra tek tük kalan kilarida diğer başka başlık ile yapıyordu sonuç yine geldi 😂
Bilemiyorum ya benim iyi bir yer bulmam gerekiyor
Coolness Bir dahaki gittiğimde yanına yöresine bakayım iyice ama bilindik bir yer orijinallik garantisini verdi yine de şüphe işte 😂 Bu arada kol ve bacakta hiçbirşey hissetmedim neredeyse ama koltuk altı ve bikini de ruhumu teslim ettim resmen inşallah hep böyle olmaz bir dahakine anestol krem sürücem işe yarar umarım 😂
perimasali802_ ben hamilelik nedeniyle bıraktım son 2 seansım vardı ona rağmen sadece bikini bölgesinde bebe tüyü gibi, bacak ve koltuk altında bitti
perimasali802_ Zaten hiçbiri bitirme garantisi vermiyor ki kadın vücudu hormonlar imkanı yok bitmesinin azalsın yeter bence özellikle bikini. Eğer tek tükse cihaz alıp evde yapsan sende en azından yüklü para vermezsin her seferinde