Kızlar selllamm bu cihaz orjinal midir kullanan bar mı bugün ilk seansıma gittim size danışmak istediğim birşey daha var merkezin satmaya çalıştığı kremleri vs almadım sizce gerekli mi almam gerekir mi yoksa evdeki peeling ve nemlendirici kremimden kullansam sorun olur mu ❤️❤️❤️❤️

demetdonmez lazerden bir gün sonra keseleyip bolca nemlendirici sur bnde hiç almadım satmaya çalıştıkları ürünleri

perimasali802_ Tamamen para kazanma stratejisi almıycam deyince kadının yüz şekli değişti 😂 Ben oraya krem tavsiyesi almaya gitmiyorum yani anormaller 😂

demetdonmez canım cihazın orjinalliğini fotodan nasıl anlayacağız, belki yazılımla orijinal cihaz ekranı aktarıldı, kalitesi düşük marka vardır kaliteli marka vardır, cihazın arkasında bilgileri yer alıyordur, qr code falan vardır ama gerek var mı bu kadar uğraşa bilemedim😅

Coolness kız bu lazer cihazların iki başlığı olanlar hangi markaydı unutum ben hem buz lazer hemde Aleksandera gibi sıcak atış olani vardi benim girdiğim

perimasali802_ ben buz lazere gittim ütüleme sistemi tek başlık, 2 başlıklı hiç görmedim, tek merkeze gittim orda tek başlıklı vardı hani başka gidip görmediğimden bilemiyorum

Coolness 😔 Aslında tek hesap kullanıyorum ama ismimi değiştirdim geçen sene adım soyadım belli olmasın diye bugda kaldı düzelmiyor bir demetdonmez yazıyor bir demoloji bende anlamadım gitti nasıl düzelecek😂

Coolness benim girdiğim buz lazer önce yapıldı sonra tek tük kalan kilarida diğer başka başlık ile yapıyordu sonuç yine geldi 😂
                Bilemiyorum ya benim iyi bir yer bulmam gerekiyor

Coolness Bir dahaki gittiğimde yanına yöresine bakayım iyice ama bilindik bir yer orijinallik garantisini verdi yine de şüphe işte 😂 Bu arada kol ve bacakta hiçbirşey hissetmedim neredeyse ama koltuk altı ve bikini de ruhumu teslim ettim resmen inşallah hep böyle olmaz bir dahakine anestol krem sürücem işe yarar umarım 😂

demoloji canım 2 farklı hesaptan giriş yapıyorsun sanırım, açılış tarihleri farklı çünkü, belki de ortak mail falanla acmıssındır bilemedim 🙃

perimasali802_ ben hamilelik nedeniyle bıraktım son 2 seansım vardı ona rağmen sadece bikini bölgesinde bebe tüyü gibi, bacak ve koltuk altında bitti

perimasali802_ Zaten hiçbiri bitirme garantisi vermiyor ki kadın vücudu hormonlar imkanı yok bitmesinin azalsın yeter bence özellikle bikini. Eğer tek tükse cihaz alıp evde yapsan sende en azından yüklü para vermezsin her seferinde