Coolness Dur bakayım bir düzeltmeye çalışayım tek hesaptayım şuan ama

demoloji kurumsalsa adını söylesene gittiğin yerin, yani her ilde varsa ifşalanmazsın diye söylüyorum. Çok kurcalama ya, E vitamini içermeyen kremler kullanman önemli. Ben kullandığım kremi söyleyeceğim birazdan ama orjinalini bulmak biraz zor

Coolness bnde ondan dolayı bıraktım
    Ama tekrar eti yani gelmeyen yerler geliyor bende tekrar bakıyorum işte
    Dert ya

demoloji tek tuk vardi başta bu son iki aydır olmayanlar da artik hem batık yapıyor hemde geliyor yani desem vücut nemsiz kesesiz kalıyor yok
    Bitim garanti zaten imkansız ama bu denli de olmazki yazik o kadar para verdim bidahikine bakalim araştırıyorum bnde

Coolness Her ilde yok bulunduğum ilde tek İstanbul Arnavutköy’de Ay neyse bakalım girdim bir yola inşallah iyi olur

perimasali802_ Paramızla rezil oluyoruz cidden ben genital bölgemde olan batıklar için gitmek istedim özellikle ama ne kadar faydasını göreceğim bilmiyorum

demoloji buz lazer, cihaz markasını hatırlayamadım, 8 seans daha 2 seans daha gideceğim kendimi hazır hissedersem 😂😂

Coolness
          Kullandığım krem buydu, gittiğim merkezde bunu öneriyordu zaten ama 2 katı fiyatına 😂😂 ben trendyoldan aldım ama dediğim gibi orjinalini bulmak gerek doğru satıcıdan almalısın, aynısını daha uyguna buldum diye alma yani

Coolness Bende ikinci bebeğe hamile kalana kadar (inşallah) gitmeyi düşünüyorum bakalım gazamız mübarek olsun 😂 Bu arada gittiğim merkez Neslim güngeninmiş ama devretmiş şuan başkasında yani

demoloji inşallah görürsün
            Ben hormanlardanmidir nedir yine geliyor
            Vallahi öyle giden paraya yazik

Coolness Aaa tamam çok teşekkür ederim araştıracağım bakayım bir trendyoldan

demoloji yok ben sadece bikini ve koltuk altı bacak gitim gitmeseydim daha iyiydi yani 😂 bende tüy yok yani tüm vucud girmedim

demetdonmez Cihaz orijinal gibi görünüyor, ama isme cisme bakarak süylüyoruz yani seri numarası vs gerçekçi sahtesi var mıdır bilemeyiz.
                  Elbette güzellik merkezlerinin önerdiği kremleri almak zorunda değilsiniz. Zaten kendi üretimleriymiş gibi uçuk fiyatlardan pazarlamaya çalışıyorlar. Birebir aynısını dışarda veya internette daha uyguna bulunuyor.
                  Kendi krem ve peelinginizi de kullanabilirsiniz evde. Ekstra almak isterseniz panthenol içerikli losyon nemlendirici alabilirsiniz.

perimasali802_ Erkekler ne iyi ya orman oldukları halde hiiiiç yani alışılagelmiş artık onların kıllarıyla mutlulukları ama biz kadınlar öyle miyiz hep bir acı hep bir arayış ahhh ahhhhhh 😂😂😂 İki tane tüy çıksa kolumda kaşınıp duruyorum Allah dağına göre kar veriyor işte 😂 Fazla tüylü olsak ne yapardık bilmiyorum 😂

zarifhanim Çook teşekkür ediyorum çok açıklayıcı oldun inşallah verim alabilirim önerdiğin içerikte kremler araştıracağım 🫶🏻

demetdonmez cihazın IPL cihaz mı olduğunu sorun. Ablam eğitim almıştı bu tür cihazlar 4-5 yıl tüyleri uyutup sonrasında geri çıktığını söylemişti ve en iyi cihazın alex ve diyot olduğunu söyledi