Yine ben yine lazerrr ve görselli soruu
Coolness bnde ondan dolayı bıraktım
Ama tekrar eti yani gelmeyen yerler geliyor bende tekrar bakıyorum işte
Dert ya
demoloji tek tuk vardi başta bu son iki aydır olmayanlar da artik hem batık yapıyor hemde geliyor yani desem vücut nemsiz kesesiz kalıyor yok
Bitim garanti zaten imkansız ama bu denli de olmazki yazik o kadar para verdim bidahikine bakalim araştırıyorum bnde
perimasali802_ Paramızla rezil oluyoruz cidden ben genital bölgemde olan batıklar için gitmek istedim özellikle ama ne kadar faydasını göreceğim bilmiyorum
demoloji inşallah görürsün
Ben hormanlardanmidir nedir yine geliyor
Vallahi öyle giden paraya yazik
perimasali802_ Normalde çok tüylü müsün peki hormonal olabilir mi
demoloji yok ben sadece bikini ve koltuk altı bacak gitim gitmeseydim daha iyiydi yani 😂 bende tüy yok yani tüm vucud girmedim
demetdonmez Cihaz orijinal gibi görünüyor, ama isme cisme bakarak süylüyoruz yani seri numarası vs gerçekçi sahtesi var mıdır bilemeyiz.
Elbette güzellik merkezlerinin önerdiği kremleri almak zorunda değilsiniz. Zaten kendi üretimleriymiş gibi uçuk fiyatlardan pazarlamaya çalışıyorlar. Birebir aynısını dışarda veya internette daha uyguna bulunuyor.
Kendi krem ve peelinginizi de kullanabilirsiniz evde. Ekstra almak isterseniz panthenol içerikli losyon nemlendirici alabilirsiniz.
perimasali802_ Erkekler ne iyi ya orman oldukları halde hiiiiç yani alışılagelmiş artık onların kıllarıyla mutlulukları ama biz kadınlar öyle miyiz hep bir acı hep bir arayış ahhh ahhhhhh 😂😂😂 İki tane tüy çıksa kolumda kaşınıp duruyorum Allah dağına göre kar veriyor işte 😂 Fazla tüylü olsak ne yapardık bilmiyorum 😂
zarifhanim Çook teşekkür ediyorum çok açıklayıcı oldun inşallah verim alabilirim önerdiğin içerikte kremler araştıracağım 🫶🏻
demetdonmez cihazın IPL cihaz mı olduğunu sorun. Ablam eğitim almıştı bu tür cihazlar 4-5 yıl tüyleri uyutup sonrasında geri çıktığını söylemişti ve en iyi cihazın alex ve diyot olduğunu söyledi