Kızzlaaar helppp
Benden fikfik harici post görmediğiniz için şaşırabilirsiniz o yüzden şimdiden soryy 😍
Bakın şimdi aşkuşlar ben 23 yaşında bir gacıyım 3 yıllık evli 11 aylık bir kız bebesi anasıyım.. kaçarak evlendim imkanlar neticesinde herşey hayal ettiğim gibi olmadı biraz gözüm yukarıdaydı da ondan yoksa çoğu kişiye göre evim gayet güzel çok şükür halime ama 💴 kokusunu alınca değiştirmek istedim imkanım varken.. yeni ev yaptırıyorum yani yaptırdım inşaat aşamasında şuan kabası bitti hafta içi camlar takılacak sonra da içini yapmaya geçilecek muhtemelen yaza bahar temizlikleri zamanı ben bu Eve girerim (amin) 2 tane koltuk takımım var 1 chester 1 L koltuk olarak L olanı direk atacağım konfor konusunda rahat değil salonumdaki de aptal gibi kar beyazı almışım bebenin bi boklamadığı kaldı desem yalan olur onu da yaptı yani eşyaların çoğunu değiştireceğim. Ee bunları bize niye anlatıyorsun diye sordunuz şimdi bana 😆
Bana hayalinizdeki yada yaptırmak istediğiniz yada içinize sine sine yaptırdığınız mutfak dolaplarını, banyo ve banyo dizaynını salon dizaynı önerin 2 gün süreniz var evin içi için ustalar gelecek karar vermem lazım bebişler şimdiden teşekkürleeerr