Sexysempanze Antisosyalmom insallah canim Valla tadi damagimda kaldi. Sabahda gelse bekliycem adamı 😂😂
Antisosyalmom Sexysempanze kız bende öyle kafaya koydum bugün yoksa yarın erir akarım. Aklıma geldikçe mahvoluyorum bugün. Duş alcam geç kalma ahshsjsk yazdım 😂 fikifki ooo yazmış 😂
Delimiyimneyim64 Sexysempanze aa o aylar lok zor 1 buçuk yaşından sonra filan pek uyanmaz artık geceleri benimki de geç uyuyor sabah erken kalkıyor 22 aylık
Sexysempanze Delimiyimneyim64 siz bayagi buyutmusun Bakalim insallah bizde o gunleri goruruz yoksa benim daha cook taytim yirtilir 😂😂
Sexysempanze Wtf cinsel iliski sirasinda erkekler zevk aldiginda bosalir. Bayanlar da ise sanki havalara uçuyormus gibi bir hiss olusur ve cok fazla zevk alir ve rahatlarsiniz
Antisosyalmom Sexysempanze ay inşallah kızçe uyudu uyanır birazdan yine geç uyuyacak bugün bende hazırlık yapıyorum şimdiden eşime 😂
Prensessannemm Sexysempanze iyi olur valla link at ne yiyonz ne iciyonuz da bu kdr zevk aliyosunz şunun bı sirrini açıklayın ya 🤣🤣🤣🙈
Sexysempanze Prensessannemm sir mir yok canim. Hepsi kuduruklukdan 😂😂 İlaa taktik ver dersen şöyle salina salina evin icinde gez kocanin onunde egil birsey dusurmusum bahanesiyle gerisi gelir artik
Antisosyalmom Sexysempanze eşofman var üstümde de tanga giydim içime 😂 önemli olan iç 😂 eşim bosuna giyme şunları saten soyunacaksın diyor hep 😂
Sexysempanze Prensessannemm hic kendiniz ellinizle denedinizmi. Bende arada islanmadigimda elle yapiyorum islaninca hemen koşuyorum kocamin yanina
Sexysempanze Antisosyalmom 😂😂😂 ayy benim kocada oyle Sanki ustunde duruyor niye zahmet ediyorsun diyor 😂😂