Herkese iyi aksamlar,

C.tesi gunu yasamis oldugum muhtesem sex den sonra oturup bi dusundum en unutamayacagim sex heralde bu diye.

İlk ben basliyorum.
Esimle 3 yillik sevgililik nisanlilik surecinde zaten cok guzel bir sex hayatimiz var. Evlendik direk cocuk yaptim. 9 ay hamilelik bebek doğdu 9 ay gecti ama aramizda sanki boyke bir soğukluk vardi.
Burayi kesfedince esime ufak ufak suprizlerle eskisindede iyi olduk tabi adam dayanamayip perte cikti nerdeyse 2 yildir dogru duzgun iliskimiz yokken.
C.tesi gunu cocugu uyutup koltuga oturmamla esimin beni tutup diger koltuga atip altina almasiyla sok yasadim. Evde taytla gezerim tayti cart diye yirtinca kendime gelip napiyosun sen diyip agzimi kapatisi ve bu gece sana nefes aldirmiycam diyerek kulagima fisildadi ve ortam bi anda alev aldi ne arada ben ciplak kaldim ne ara 69 pozisyonuna geçtik hatirlamiyorum herşey ışık hiziyla gelisti ve tam 2 saat süren sex maceramizdan sonra nefes nefese kalip esimin bir yandan gulmesi benim ise ben nerdeyim bakislarindan sonra bir kendime geliyim diye elimi yüzümü yikarken boynumda ve yanagimdaki kocaman morartilari gorunce bir sok daha yasadim ve tek hatirladigim titreyerek orgazm olusumdu.
Uzun zamandir böyle bir sex yapmayinca vucud afalladi resmen ve 3 gundur adami sıkıştırıyorum yine istiyorum diye

Evet kızlar sizin unutamadığıniz sex nedir ☺️

Sexysempanze bi 3 ay önce mi neydi sanırım. Eşim yatağa attı beni deli gibi sevişiyoruz. Tuttu bacaklarımdan çekti yatağın ucuna doğru beni. Amımı yalamaya başladı ama öyle böyle değil. Deli gibi dakikalarca yaladı titreyerek boşaldım zorla ittim adamın kafasını yalayıp yuttu. Sonra domalttı bir güzel de öyle becerdi. Vallahi kaç ay oldu o günkü seksi asla unutamıyorum. Ondan 2 gün önce de 69 yapmıştık yine ağzına boşalmıştım amımı yalarken. Bir daha da o şekilde sekse vakit olmadı malesef. 😂

Antisosyalmom ne guzel ya keske hep vaktimiz olsa boyle

Biz eskiden cok atesliydik nerde olursa olsun ya sevisir yada dokunarak azdirdik birbirimizi

Ama hamilelik dogum vs derken bir isteksizlik oldu bende. Sukur ki burasi varda hayatimiz şenlendi.
      Adama 2 kas goz yapiyorum hemen hazirlaniyor 😂😂

Sexysempanze kız biz de öyle tüm gece sevişirdik kızımızdan önce arabada hep oral yapardım elbise ya da etek giydiğim de hep yolda ellerdi beni. Duşa girdiğim an yanıma gelirdi. Vallahi özlüyorum o günleri hele alkollü olmayalım iyice azardım ben. Ateş basar beni alkol kullanınca soyunurum hemen 😂 ama şimdi duş almak zor geliyor ondan isteksiz oluyorum. Bir de sürekli ya idrar yolu enfeksiyonu ya da mantar oluyorum.