TombulHatun biz makarna ailesiyiz siz seversiniz sevmezsiniz bizi alakadar etmez gece bile kalkıp makarna yaparız😂
Somon menüsü
peynirlimakarnaa oooo iyi taktik 😂😂
- Düzenlendi
Eskobar Ben somonun yanına lokanta usülü mercimek çorbası ve rokalı yeşillikli salata yapıyorum. ☘️Yanına da Lahanalı karışık turşu veya şalgam suyu.
Tatlı olarak irmik helvası.
Deniz kenarında, tekne turlarında falan balığın yanına salata, mayonezli penne makarna veya salçalı spagetti koyuyorlar. Öyle de doyurucu oluyor 🤗
Eskobar 45 kilo olsak biz de yeriz 😂😂
Eskobar Fırında Patatesli Ve Özel Soslu Somon Balığı https://www.nefisyemektarifleri.com/firinda-patatesli-ve-ozel-soslu-somon-baligi-tarifi/
Ben somon yapacağım zamn hep bu tarifi yapıyorum çok güzel oluyor patates de doyurucu zaten sen istersen fazla da koyabilirsin
TombulHatun inşallah olursun😬😂😂
Neselibiri domates sosluyu falanda seviyorum ben ama seven insan için denenir çok çeşit ama eşim konusunda tereddütteyim neyse artık yemezse biz yeriz çocuklarda sevdi😂
Neselibiri bende bu tariften yaptım
Somon 35 dakikada piştimi sizde bende hâla çiğ gibiydi patatesleride haşlamıyorum ben direkt baharatlayıp koyuyorum
Eskobar evet pişiyor canım zaten ince kesmiştim ben o yüzden çok problem olmadı 25-30 dk arası tutuyorum fırından fırına değişebilir bir de çok kızarmıyor o yüzden çiğ miş gibi gelebilir ama uzun durunca da somon kuruyor tadı kalmıyor. Patates öyle pişiyormu?
Eskobar Ağzın bal yesin esko inşallah 😂
Eskobar domates sosuyla hiç denemedim ama eşim kesin beğenmez yani biraz değişik onun zevkleri 😂
Neselibiri benimkinin yüksekliği 5 cm falandı😂baya bi sürdü pişmesi, patatesle aynı anda pişti
Neselibiri laz bi cami hıcamız var o yapmış aynı fırın yemeği gibi soğan patates biber domates falan efso olmuş
Eskobar Aa kalınmış baya ondan muhtemeln 😅
Eskobar ha buğulama gibi ben de severim bı tarz