TombulHatun biz makarna ailesiyiz siz seversiniz sevmezsiniz bizi alakadar etmez gece bile kalkıp makarna yaparız😂

Eskobar Ben somonun yanına lokanta usülü mercimek çorbası ve rokalı yeşillikli salata yapıyorum. ☘️Yanına da Lahanalı karışık turşu veya şalgam suyu.
    Tatlı olarak irmik helvası.
    Deniz kenarında, tekne turlarında falan balığın yanına salata, mayonezli penne makarna veya salçalı spagetti koyuyorlar. Öyle de doyurucu oluyor 🤗

Eskobar benim somon menüm fix olmaya başladı. Fırında somon yanına garnitürlü ya da sade bezelyeli arpa şehriye pilavı. En son dereotu ekliyorum pilava, eşim sevmediğinden kendime ekleme yapıyorum. Yanına da salata mevsime göre. Pilavı bir deneyin derim ben baya yakıştırıyorum 👍🏻

Eskobar somon yanına genelde bol salata sumaklı soğan soslu patates ve pirinç pilavı yapıyorum

Neselibiri domates sosluyu falanda seviyorum ben ama seven insan için denenir çok çeşit ama eşim konusunda tereddütteyim neyse artık yemezse biz yeriz çocuklarda sevdi😂

Artemis_ soslu patatesin sosunu nasıl yapıyorsun böyle beşamel sos gibi bişeymi dereotlu

freya şehriye pilavını daha hiç yapmadım deneyeceğim

Neselibiri bende bu tariften yaptım
          Somon 35 dakikada piştimi sizde bende hâla çiğ gibiydi patatesleride haşlamıyorum ben direkt baharatlayıp koyuyorum

Eskobar evet pişiyor canım zaten ince kesmiştim ben o yüzden çok problem olmadı 25-30 dk arası tutuyorum fırından fırına değişebilir bir de çok kızarmıyor o yüzden çiğ miş gibi gelebilir ama uzun durunca da somon kuruyor tadı kalmıyor. Patates öyle pişiyormu?

Eskobar domates sosuyla hiç denemedim ama eşim kesin beğenmez yani biraz değişik onun zevkleri 😂

Neselibiri benimkinin yüksekliği 5 cm falandı😂baya bi sürdü pişmesi, patatesle aynı anda pişti

Neselibiri laz bi cami hıcamız var o yapmış aynı fırın yemeği gibi soğan patates biber domates falan efso olmuş