nergiss Ya sadece baktırdığınız kişi için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın genel olarak söylemek istiyorum inanın şimdi ben çıkıp bir insanın yaşayış şeklini, ortalama biçim Türkiye’de olup hangi aile yapısı ve kültür çerçevesinde yetiştiğini tahmini olarak hesaplasam, neyi iyi neyi kötü gördüğünü, karakterini söylerken olumlu ve olumsuz yönlerini cold reading yöntemiyle aa çok doğru diyeceği şekilde ifade etsem hiç mücadele etmeden çok rahat şekilde şarlatan olabilirim. Bunun mesleği yok çünkü, insanların huyuna giderek çok güzel gizliden manipüle edilip etkilenebilirler. 🥲 örneğin bir hastalıkla mücadele eden kimseye gelecekte şöyle olacak, veya sevgilisinden ayrılmayan birine böyle devam ederse gidişatı hakkında genel yorumlarda bulunabilirim ama bu geleceği gördüğüm anlamına gelmez. Veya tahmini olarak yakın zamanda bir kaza yaşayacaksın desem, Allah göstermesin bir trafik kazası geçirse veya evde bir bardak kırılsa elini kesse falcı bana bunu demişti diyerek tesadüfen gerçekleşecek olay ile inancımı zedeleyebilirim haşa. E ben ne yapmış oluyorum karşımdaki kişiye felaket mesajı vererek onun psikolojisini o yöne çevirip günlerce düşünmesine modunun düşmesine sebep olmuş oluyorum bu takdirde.
Velhasıl ben bu işleri yapan koçların, falcıların, analizcilerin istisnalar olsa da çoğunun aynı teknikle hareket ettiğini düşünüyorum.
Şöyle bir durum da var, geçmişte yaşadığınız olaylar hakkında bilgisi varsa sizin dediğiniz gibi cinlerle irtibatı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü havas aleminde cinlerin çok uzun yıllar yaşadığı ve geçmiş olaylara şahit olduğundan onlar hakkında bilgi vereceği herkes tarafından bilinen bir şey.