Merhaba arkadaşlar her sene kışın depresyona giriyorum bu sene biraz farklı oldu asla ama asla temizlik yapmak istemiyorum süpürme silme o kadar ağır geliyor ki bana hep herşeyi erteliyorum. Dışarı çıkmak istiyorum kızım küçük ve aşırı soğuk evde pilates falan yapmak istiyorum yerimden kalkamıyorum ki yapayım kaza namazlarim var ve çok üzülüyorum yapamıyorum aktif bir insan olmak istiyorum ama olamıyorum bu arada vitaminlerim normal kolesterol yüksekti oda stresten çok yiyorum ondan yani bana fikir verir misiniz
Sizce bunalımda mıyım?
nurella34 bunalım mi bilemem ama aynı durumlar bende de var yemek temizlik vs yapmak istemiyorum sürekli film izlemek yatmak istiyorum bazen çocuğa yemek yedirmek bile zor geliyor bu aralar kendimi motive etmeye çalışıyorum havalar etkiliyor olabilir
nurella34 kendini zorlayacaksin baska çaresi yok bence kalk birdenn başla temizliğe ac müziğini yap temizligini ardinddann bi kahve miss
nurella34 bi de mesela mutfagi toparlicam diye dusunuyorsun ya beyin onu yaptim olarak algılıyormus ne kadar dogru bilemem ama mutfagi toplamayi düşünürken kafanda canlandirma hemen kalkip yap
nurella34 Bu durum bende de oluyor çok. Hiç bişey yapmak istemiyor insan. Ama yapacağın şeyi o an kalkıp yapman gerekiyor kendini şartlandırman lazım bu konuda. Yoksa kimse gelip seni kaldırmaz. Dışarı çıkacaksan mesela kendine özen göstererek hazırlan güzelce üşenmeden. Çocuğu da sıkıca giydir bindir arabasına çık dışarı nereye olduğu önemli değil. En kötü yürüyüş yaparsın iki insan görürsün. Evde oturdukça işler daha da kötüye gidiyor
piyangobileti ahh ahh ne yapacağız böyle
Sutlucikolati inşaallah yapmaya çalışacağım çok teşekkür ederim
Sutlucikolati zaten oturduğum yerden düşünmekten huzurumu da bozuyorum
morpuantiye Çok doğru söylüyorsunuz inşallah dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim
nurella34 kalk birden giriş işlere bi bakmissin bitmis😅 olmadi aksam esin gelince birlikte yapin