Kocamı çok seviyorum ama cinsel hayatımız yok denicel kadar az ben ne kadar konuştuysam haftada bir vea onbeşte bir ilişkiye giriyoruz ve hep benim zorumla çok erken kalkıyor bütün gün araba kullanıyor yoruluyor anlıyorum ama bir saatini bile bana ayıramadan uyuyor nişanlılık sevgililik dönemimiz hiç böyle değildi evlendiğimiz ilk günden beri böyle ne yapacağımı bilmiyorum bencillikmi yapıyorum diye düşünüyorum 😔
Kocam hep uyuyor
ulkugvn Bence bu yorgunluktan değil eşinizin üşengeçliğinden. Çoğumuzun eşi yorgun geliyor kimi ağır kimi Hadi sana yorgun, bir saat vakit ayırmak bir kahve içmek Zor değil hani sevişme boyutunu geçtim. İnsan normal vakit bile geçirmek ister ne kadar yorgun olsa da, ayrıca bir hafta 15 gün çok uzun bir süre cinsel sorunumu var acaba ondan kaynaklı size mi yansıtmak istemiyor onun dışında bir erkeğin bu kadar uzun süre yapmaması normal değil
ulkugvn bence eşinde sorun var . Erkekler dayanamaz tabi ruh hali nedir bilemem ama sizi bu kadar boşluyorsa bir nedeni vardır.
Herkesin kocası çalışıyor vakti ayıran yapar bahanesi olamaz..
asena_hatunn duygularını pek bana yansatabilen biri değil zamana bırakmam gerek birazdaha herhalde