Kocamı çok seviyorum ama cinsel hayatımız yok denicel kadar az ben ne kadar konuştuysam haftada bir vea onbeşte bir ilişkiye giriyoruz ve hep benim zorumla çok erken kalkıyor bütün gün araba kullanıyor yoruluyor anlıyorum ama bir saatini bile bana ayıramadan uyuyor nişanlılık sevgililik dönemimiz hiç böyle değildi evlendiğimiz ilk günden beri böyle ne yapacağımı bilmiyorum bencillikmi yapıyorum diye düşünüyorum 😔

ulkugvn wala benim eşimde işten geldiği gibi uyudu halende uyuyor sabaha kadar da uyanmaz bencillik değil haklıyız ama yorulduklari için böyleler yapacak bişi yok ama tabi ilişki oluyor bizde

heln bi zamandan sonra kendimi kusurlu buluyorum insanın içi hiçmi kıpırdamaz ne biliyim herkez çalışıyor yani

ulkugvn evet haklısın insan hep böyle düşünüyor ama yapacak bişi yok herkes şanslı olacak diye birşey de yok bide biz daha yeni 1 yıl oldu evleneli

ulkugvn ne kadar yorgun olursa olsunlar eşlerine 1 saat olsa da vakit ayirmalilar bunu bile bile evleniyorlar. Eşlerine vakit ayırmak mecburluktur. Aynı şekilde biz kadınlar için de geçerli bence

ayazz bende sizin gibi düşünüyorum

ulkugvn Bence bu yorgunluktan değil eşinizin üşengeçliğinden. Çoğumuzun eşi yorgun geliyor kimi ağır kimi Hadi sana yorgun, bir saat vakit ayırmak bir kahve içmek Zor değil hani sevişme boyutunu geçtim. İnsan normal vakit bile geçirmek ister ne kadar yorgun olsa da, ayrıca bir hafta 15 gün çok uzun bir süre cinsel sorunumu var acaba ondan kaynaklı size mi yansıtmak istemiyor onun dışında bir erkeğin bu kadar uzun süre yapmaması normal değil

ulkugvn bence eşinde sorun var . Erkekler dayanamaz tabi ruh hali nedir bilemem ama sizi bu kadar boşluyorsa bir nedeni vardır.
              Herkesin kocası çalışıyor vakti ayıran yapar bahanesi olamaz..

SuVeAtes çoğu kez dile getirmeme rağmen geçiştiriyor bi sağlık problemi olsa hemen doktora gider öyle bi yapısa var dediğiniz gibi üşengeçlik herhalde

asena_hatunn duygularını pek bana yansatabilen biri değil zamana bırakmam gerek birazdaha herhalde