KizlR günlük işler koşturmak çocuk yemek çamaşır bulaşık derken insan eşini istemden ihmal ediyor yani bende böyle bu sefer trip yapiliyo ama aslında haklı da oluyo kocalar ne yapiyosnz bu durumda olunca akıl verin baciniza ❤️❤️
Kocasını ihmal edip üzülen var miii
- Düzenlendi
123456678 kocanız size yardımcı olup yükünüzü hafifletse siz de daha az yorulmuş olup eşinizle birbirinize ayıracağınız vaktiniz artmış olur. Bizim evde her iş birlikte yapılır o yüzden daha çabuk biter ve kalan vakti ailecek geçiririz 🧿
TombulHatun ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh
TombulHatun sonuna nazar koy kız 😂🧿
Biyiklim peride alıştı artık benm kocama gerçi eskisi gibi anlatmıyorum artık 😂😂😂 ama siz yine de maşallah diyin 😂😂
TombulHatun diyorum da sende sonuna bi nazar koy gene ne olur ne olmaz 😅
TombulHatun tütü maşallah 😄
123456678 yani herşeyi sen yapacaksin üstüne bide esinmi trip atıyor
Biyiklim ahaha çok ısrar ettin koydum 😂
perimasali802_ maşallah canım kocam 🧿😂
perimasali802_ evdeyken yardım.ediyor canomm aslında çoluk çocuk uyuyunca benimm gözüm. almıyor sex öncesinde yıkan sonrasinda yikan adamı cidden ihmal ediyorum
TombulHatun senin için diyorum 😅
123456678 genellikle evet ediyorum bu çayını getir bılaşığını yıka şeklinde bi ihmal değil duygusal anlamda vakit ayırma anlamında ama üç tane küçük bebeğimiz var bu günleri birbirimizden bi beklentiye girmeden geçirebilirsek ne ala yok trip atarsa da hele zalımın oğlu seni doğuran ana anada beni doğuran ne diye sorarlar
Özür dileyerek söylüyorumki sabahtan akşama kadar ebem belleniyor gerçekten bide beklentilere asla yer veremem
TombulHatun aman nazar değmesin sonra makineyi falan boşaltmaz😂😂
Kız kocan ders falan veriyormu😂
123456678 kız ne tribe gircem acaba bu kocalar ay biz karımızı ihmal ediyor muyuz dur biraz özen gösterelim diyorlar mı?
Aynı üzüntüyü onlar da duyuyorsa olabilir 😁
Eskobar dersi.kocamn değil de kv vermesi lazım 2 kaynım var ikisi de böyle bekarlen de böylelermiş 😂