KizlR günlük işler koşturmak çocuk yemek çamaşır bulaşık derken insan eşini istemden ihmal ediyor yani bende böyle bu sefer trip yapiliyo ama aslında haklı da oluyo kocalar ne yapiyosnz bu durumda olunca akıl verin baciniza ❤️❤️

123456678 kocanız size yardımcı olup yükünüzü hafifletse siz de daha az yorulmuş olup eşinizle birbirinize ayıracağınız vaktiniz artmış olur. Bizim evde her iş birlikte yapılır o yüzden daha çabuk biter ve kalan vakti ailecek geçiririz 🧿

perimasali802_ evdeyken yardım.ediyor canomm aslında çoluk çocuk uyuyunca benimm gözüm. almıyor sex öncesinde yıkan sonrasinda yikan adamı cidden ihmal ediyorum

123456678 İhmal etmiyorum, gerekirse birşeyler eksik kalır ama işten gelince o da bende birbirimize vakit ayırır birlikte zaman geçiririz.

123456678 genellikle evet ediyorum bu çayını getir bılaşığını yıka şeklinde bi ihmal değil duygusal anlamda vakit ayırma anlamında ama üç tane küçük bebeğimiz var bu günleri birbirimizden bi beklentiye girmeden geçirebilirsek ne ala yok trip atarsa da hele zalımın oğlu seni doğuran ana anada beni doğuran ne diye sorarlar
          Özür dileyerek söylüyorumki sabahtan akşama kadar ebem belleniyor gerçekten bide beklentilere asla yer veremem

SuVeAtes o eksik kalacak kısım çocuklar olunca bizde öyle olamıyor ev bark umrumda değil

123456678 bu bir ihmal değil bi çöküntü bu gün seni anlamazsa zaten hayatının hiçbir aşamasında anlamasına gerek yok

123456678 kız ne tribe gircem acaba bu kocalar ay biz karımızı ihmal ediyor muyuz dur biraz özen gösterelim diyorlar mı?
            Aynı üzüntüyü onlar da duyuyorsa olabilir 😁

Eskobar dersi.kocamn değil de kv vermesi lazım 2 kaynım var ikisi de böyle bekarlen de böylelermiş 😂