ervamomss Kızlar doğum yapalı 27 gün oldu lohusayım kendimi sürtünürek orgazm etmek istiyorum çok azdım günahmı bişey olurmu acaba ?
perimasali802_ ervamomss anladım canim az zamanın kalmış zaten birkaç gune o lekekler de gider birazdaha dayanabilirsin bnce İllaki yapmam lazim diyorsan sürtünme ile hem eşin hemde sen enfeksiyon kapabilrisin
ervamomss perimasali802_ aslında ben eşime sürtünmekten bahsetmemiştim 🤭 sert bişeye sürtündüğüm zaman orgazm oluyorumda ben
ervamomss perimasali802_ evet düşündümde gerçekten dayanabilirim dedim 😄 40 çıktıkdan sonra ilişki olurmu hemen bilmiyorum ama
perimasali802_ ervamomss 40 çıktıktan sonra doktorunuz muane eder normalmi sezeryanla mi bilmiyorum dikiş vs muanesi olur en fazla Zaten kendini hazir hissediyorsan yaparsın
Leylamecnun 3- Oral yaparken kafasını elimle bastırırdım bana yaptığı gibi 4- Kılsız 5- morartmalı emme 6- uzunluk farketmez önemli olan kalın olması
zeezee Selam ben de yeniyim, burayı yeni keşfettim evli değilim neden burdayım ben de bilmiyorum fkfkfkfk
Eskobar zeezee bence tam yerindesin cinsellikle alakalı bilgi edinmen önemli Keşke benimde olsaydı keşke üstünü körelten bi toplumumuz var malesef Çocuk istemiyor olmama rağmen bile korunmamıştım başta Çoğu kişide de böyle oluyor