_marry_koko_ Ya sevgilim bana arkadan ilişkiye girelim diyor bense haram olduğunu diyorum ama canım çekti diyo bana fikir verin ya acaba ayrılsammı? Asla yapmam diyorum şekli flan bozuluyo diyorum anlamıyo
Anonim2 _marry_koko_ sağlık konusunda zaten çok tehlikeli tamdıgım bazı arkadaşlarım hasta oldu hep ve dını konuda ınan bal araştır ınsanın annesıyle zina etmesi gıbı haramdır 🥺🥺hiç nefsıne yenık düşme derım kaybetmezsn
Naberbenz _marry_koko_ yani zorla yapıcak hali yok ya niye bu kadar sinirlendin tavrını koy ezdirme kendini ayrıca zorla da yapmaya kalkarsa adam değildir
Nietzsche _marry_koko_ ya alakasız ama bazı postlarında ş harfini w olarak yazıuosun bazılarnda normal yazıyosun. Sebebi nedir
_marry_koko_ Anonim2 tamam canm zaten öyle bisey etmem burdakilerin yazdiklarıni gordum zaten hic guzel bisey degil kabul etmezsede ayrılırin ya
Edepyahu _marry_koko_ evliler bile cesaret edemiyor sakın öyle bir hata yapma derim.. Ve alışkanlık yada bağımlılık yaparsa eğer sevgilinden ayrılınca diğer sevgililerinlede yapmak istersin bence boşver
_marry_koko_ Edepyahu yok canım ben zaten yapmak isdemiyorum yapmam da ama o çok istiyo itiraz etmeme rağmen
Edepyahu _marry_koko_ burda çoğu evlilerin kocalarıda istiyor ama yapmamak en iyisi hem acı vericiymis hemde pis
lxmxa _marry_koko_ bence ayrıl sonra çookk çok pişman olursun arkadan 1. çok haram 2. (duyduğuma göre) 1 haftaya kadar ağrıdan duramıyormussun hatta afedersiniz b*k bile senin haberin olmadan çıkabiliormus
Minikbirkoala _marry_koko_ seklinin bozulmasindan cok sevgilinin evlenmeden birlikte olmak istemesi bence sorun
Minikbirkoala _marry_koko_ birde az once ki postunuzda evliyim demissiniz pek anlayamadim ne yapmaya calistiginizi