1busraanne 40 gün evinizde Bakara suresini okuyun yada telefondan açın inşallah Allahın izniyle her şey yoluna girecek
Çok tuhaf eş meselesi...
Sizinde aklınız almıyor demi yapacak yorum bulamadınız😂😂😂😂
1busraanne arası iyi olan karı kocaların arasına şeytan girermiş vesvese verirmiş Allah kimsenin yuvasını bozulmasına izin vermesin
1busraanne yok öyle şeyler bizde de oluyor bazen ama çok uzun sürmüyor q
kimsebilmez evet yer gök dua çok haklısınız inanın kapılarımı sirkeyle sildim namazlarımda dua ettim Rabbime sığındım böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi….
1busraanne siz Bakara suresini bir deneyin bence
1busraanne aldatma vs gibi bişey yoksa boşanmayın yuvanızı yıkmayın. Yuva yıkmak kolaydır ama yuva kurmak çok zor
Yani bende anlayamadım ama acaba birisi büyü felanmı yaptı
1busraanne başta okuduğuma başka biri mi var ki acaba dedim ama sonra anlattıkların biraz köreltti bu şüpheyi
Erkekler kadınlardan biraz daha değişiktir borç harç olduğundan daha fazla yıpratır
Ona zaman vermeyle düzelmez bu durum
Vaziyetin üstüne gitmeyin ama birbirinizle vakit geçirin dönemi atlatana kadar sevdiği şeylerde yanında olabilirsin bı dönemlerde kavgalar saygısızlıklar (karşılıklı) evliliği yıpratır
Büyüye falan yormadım ama öyle bişeyde varsa yapacak hiçbişey yok fiili olarak maneviyat en büyük silahtır okumayı biliyorsan oku üfle olmadı tel den aç olmadı nas felak ayetel kürsi okuyabildiğin kadar kılıyorsan namazlar teheccüdler
Allahım yuvanıza muhabbet versin boşanmayı biraz rafa kaldır bu süreçte
kimsebilmez asıl yuva kurmak kolay yıkmak zordur sen kimi gördün güle oynaya eşyalarını satan birini
Ama hepimiz evimize güle oynaya aldık düğünlerle kutladık
Aldatma dışındada biçok boşanma sebebi olabilir ve tamda bu durum düzelmezse yolların ayrılacağı bir durumdur rabbim feraha erdirir inşallah ikisinide var bir sıkıntısı allahım yardım etsin aldatma yok diye sünger çekilemiyor malesef bugün çekersen yarın yine aşınıyor o sünger
1busraanne gözden uzak gönülden ırak olurmuş uzaklık sanki daha iyi gelmeyecek gibi
Benim eşim askerden gelince öyle olmuştu psikolojik sıkıntıdan oluyordur. Sizinle alaksi yok gibi.Evinize dönün ve sabırlı olun derim akışına bırakın bir süre.
1busraanne namaz kılıyorsan duanı eksik etme artı gece teheccüd namazlarında da dua et.
1busraanne üzerinde baskı hissettiği birşeyler olabilir inşallah en kısa zamanda çözersiniz
Bubenimoykumm ben size bu Teheccüd namazı hakkında bişey danışmak istiyorum bilginiz var ise bu namaz herhangi bir vakitte kılınabiliyo mu kılmak istiyorum ama hakkında fazla bilgim olmadığı için kilamiyorim
Uzak kalmayın evinize dönün eşinizin de hiç üstüne gitmeyin
Bizde bu madiyatan çok çektik ama Bizim hep kavga ile gösterdi kendini bn hiç karismadim üstüne de gitmedim tam tersine hem yakinlastim birşeyleri bahane ederek vs duzelicek inşallah dua et Allah’a sigin rabbim büyük
Evinize huzur bereket eksik olmasin inşallah 🤲🫂
ikiprensesannes yanlış bilmiyorsam yatsı namazından sonra uyuduktan sonra sabah namazına kadar kılınabiliyor
ikiprensesannes imsak girmeden kılmalısınız. Yani yattınız uyudunuz bir miktar uyuduktan sonra gece kılınıyor. En az 2 rekat olacak şekilde kılınıyor.
1busraanne peki telefonla arası nasıl size soğuk davrandığindan beri
Bubenimoykumm peki çok teşekkür ederim ❤️