perimasali802_ ikiprensesannes ben bilmiyorum artık şaşırıyorum bı bebek ya uykuda bile babasının sesinden kalkarmi Allah aşkına Sanki o doğurmuş emzirmis 🤣
perimasali802_ Etipetito benim evde sigara odasi var giriyor orda içiyor yazin çocuk odası olacak çok merak ediyorum nerde içecek arada salonda içiyor iki üç gün koku çıkmıyor
ikiprensesannes perimasali802_ kız onu da geçtim bu kızların en Ufak detayı da mı annesine çekmez babasının kız versiyonu gibi 😂😂en çok ona yanıyorum 😂
perimasali802_ ikiprensesannes ama bu kadar da babaci olmasınlar valla yeter artık Bnim kız bna çekmiş şükür ama ufak detaylar huylar aynii baba yeminle 😅
Etipetito perimasali802_ bizimkide ya balkonda içiyor yada pencereyi açıyor ama merden bakarsan bak gıcık bir durum 🤣
ikiprensesannes perimasali802_ benim kizlarimla sadece ten renklerimiz bir bide büyüğünün saç şekli ve rengi geri kalanı sanki babalarının burnundan düşmüşlee 😂😍
perimasali802_ ikiprensesannes ayyyy yerim onu bennn sağlıklı olsunlarda babaci olsunlar vala benim üç çocuk ta babaci