• Muhabbet
  • Eşlerinizde sevmediğiniz üç özeliği 😁

Birincisi önceden derli toplu olan adam artık dağınık olmaya başladı ama çokta titiz dir yani nasil oluyor çözemedim 😂
Çok çabuk sinirlenmesi hiç sevmem
Bide şu kumalarima verdiği önem 😬

Yazin bakalım 😜

Herşeyde bana suç bulabilmesi (her seferinde daha da ufkum açılıyor)
    Burnunu karıştırmasından nefret ediyorum
    Evdeyken bana çocuğuna vakit ayırması gerekirken telefonla onu bunu arayıp saatlerce görüntülü konuşması ve en sonunda çocuk durmayinca gene bana sarması 😫

aşırı rahat çok hemde bir sorun olur mesela bana derki amann meloş hallederiz takma ya keyfine bak bende o iş😂😂
      evin her yerinde kıyafetleri var ama tam tersi titizde 😂
      vee saf olması çok sevdiği insanlara karşı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

perimasali802_ çabuk sinirlenmesi 😑 bişey Danışacagim zaman da keyfin bilir demesine kıl oluyorum 🤧 bide ji kızlarından sonra papucumu dama atmasını hazmedemiyorum hala 😿😅

perimasali802_
          bazen bir şeye sinir olunca hiç anlamaz dinlemez kendi doğrusu vardır çok sinir olurum aynı babası bu huyu🫥
          Uçak korkusu gezmemize engel adam o kadar okumuş makine biliyo mühendis olmuş hala bu kafada oluşunu anlayamıyorum😶
          Bir de dinlemez beni çoğunlukla götüyle dinliyo eminim dehb var bundan muhtemelen🤣

perimasali802_ Çok sigara içmesi her yerin kül duman kokmasi

Sürekli tornavida fln isteyip bişeyleri tamir etmesi

Her şeye ne gerek var demesi

Kıyafetlerine takıntılı olması elinden gelse donunu da ütületmesi

Bı ton giysisi var sürekli giyecek bişeyim yok deyip gidip giysi alması herşeyi de beğenerek alır ama giyince yok ya ben sevemedim bunda rahat değilim demesi

Sen üç tane dedin ama üç tane olduğunu kim söyledi 😂😂

TombulHatun vardır vardir 🤣
              Kız bütün erkekler öyle eminim sinirli olmayan medeni olan kimin eşi var burda veya çevrede 😂
              Sayılmaz bu anlat