nilsu herkesin kendi fikri tabikide ama zarif hakkında böyle düşünem sadece sensin sanırım yazdıklarını okumadığın için böyle yazdığını düşünüyorum
Hakkımda düşündüklerin için teşekkür ederim ama zarif haketmedi yinede sen bilirsin tabi

nilsu burada kimsenin kimseyle sidik yarışına girmesine, övünmesine yada başkalarıyla polemiğe girmesine gerek yok çünkü kimse kimseyi reelde tanımıyor tartışsan boşa klavyede parmağını yormaktan başka işe yaramaz övünsen kimse seni yüceltmez kimse benim kim olduğumu bilmez bende kimliğini bilmediğin insana övünmem ki övünecek bir sürü kişi varken burada benden kat kat daha iyi postlarında da bahsettikleri şekildeyse eğer benim övünmeme gerek kalmaz. Yorumunuza gelecek olursam, tahminimce baktınız kimse kimseye kırıcı kötü yorum yapmamış ben yapıp kendimi ön plana çıkarayım dediniz ama mutsuzluğunuz o kadar belli ki, başkalarını yorumlamak yerine kendinize ve siz başkalarında nesiniz sizin hakkınızda ne düşünüyorlar diye odaklansanız daha iyi olur zira bu davranışlarınız sizi reeldeki hayatınızda da pasif kılar

nilsu senle ilgili fikrim hiç değişmedi. Sen herkes seni iyi bilsin diye kendi dusuncelerini belli etmeyen birisin. Ama sicakkanlisin. Severim seni.

Beni yeterince tanımadığın için böyle konuşuyorsun ama üslubun için teşekkür ederim 🫶🏻 daha önceki eleştirinde farklıydın , üsluplu eleştiri her zaman kabulümdür . He bu arada hakkımdaki düşüncen bence doğru değil düşüncelerimi yazmaktan çekinmem , mesela ben senin bu çok dobrayım ben , dokunanı yakarım , asarım keserim tavırlarından hiç hoşlanmıyorum . Bence sende bu değilsin , bu tavırlarının altından minnoş bi insan çıkabilir 🤷🏻‍♀️😁

Zamansiz_ iyiyim valla çok şükür , ölmedik sürünüyoruz 😅 sen nasılsın özledim kız