Zamansiz_ iyiyim valla çok şükür , ölmedik sürünüyoruz 😅 sen nasılsın özledim kız

Cicekliperde
    Sen bir tek beni görmüyorsun. Seninle sene de bir kez muhabbet edeni görüyorsun. Kalbim 💔

belladonna kim benle senede bir kez muhabbet eden. Kaç kez sana laf attım yazmadın. Belki müsait değildir dedim ama petitoya müsaitsin.

lanjalee yıkılmadim ama ayaktada degilim 🫠🦦😂😂 evet ya giremiyorum pek olmuyor🤷🏻‍♀️

Cicekliperde
          Ne ne ne neeeeeee???????
          En son hediye postunda konuştuk. Başka da bana yazdığını görmedim ki. Görünce kimseyi hele ki seni asla es geçmem. Cevap vermediysem kesin görmemişimdir

Cicekliperde evet rolden hiç hoşlanmam reelde neysem burdada öyle biriyim, ve bence sende biraz sinirli ama sinirlerine hakim olmayı bilen, insan kırmaktan uzak kalmayı tercih eden birleştirici birisin ve kültürel şeyleri merak eden araştırmayı seven bir yapın var.
            Gerçek hayatımda olduğu gibi burdada sevip sevmediğim uzak kalmayı tercih ettiğim insanlar var, ama hepsi kendi çapında benim için çok değerli çünkü hepsinden muhakkak iyi/kötü bişey öğrenmişimdir 💫 bana kattığınız herşey için teşekkür ederim kızlar #allperidegirls 🫶🏻

Coolness hiç muhabbetimiz de olmadı ama tam da tarif ettiğin gibi biriyim

belladonna burda bir arkadaşımız ikimizi benzetti ben de ebet falan dedim hiç yazmadın sus ya sus. Mesajlarını da siliyorum