nilsu Ben sıkıcı olduğum için sıkıcı demiyorsunuz. İçinizde bir hınç var. Burada uzun yorumda bulunan çok insan var.

Örneğin ardlenin güzellik postlarına yazdığı uzun yorumlar çok beğenilir, samimidir, siz de sevmişsiniz.
Ben insanlarla yüz yorumlu hal hatırlı olan kısa diyaloglar ile sohbete girmiyorum. Post neyse ona yorumda bulunuyorum, postlara da bir ya da iki yanıtım tek oluyor, düşüncemi belirtip çıkıyorum.

Yani bir yorum ise okumaz kaydırır geçersiniz bu zor değil. Bunun bir insanı rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Herkesle aynı fikirde olmasanız bile bu kadar içinizde biriktirme sebebi başka.

Yorumda bulunduğum postlara da bakıyorum çocuk bebek bakımı, dini konular hakkında bilgi, beni etiketleyen düşüncelerimi soranlara yazdığım şeyler. Bundan hariç yazdığım yorumlar nadirdir. Sizin anladığım kadarıyla çocuğunuz da yok, alkol alıyorsunuz benim verdiğim bilgilelerle de bir işiniz yok. Yani konuştuğum şeylerin hiçbiri ilgi alanınız değil.

E niye okuyorsunuz, sizi ne ilgilendirir benim kime nasıl yorumda bulunduğum?

Sizinle aynı fikir ve yaşam biçiminde olmadığım için sıkılabilirsiniz. Ama kafanızda kurduğunuz kendinizi inandırdığınız şeylere kulağınız kapalı gerçek diyemezsiniz. Uzun yazdığı için birinden sıkılmak iyi bir gerekçe değil. İçinizdeki olumsuzluk ve saldırganlığın nedenini anlayamadım özellikle seçtiğiniz isimler hakkında.
İlgi alanlarımız aynı değil bence. Cinsellik postlarına, güzellik postlarına, kutlama postlarına hoşunuza giden postlara bakın siz. Negatif enerjinizle kimseyi rahatsız etmeden.

zarifhanim sen yine geldinmi dkdkdknnnn. Ardlen kim. Hep aynı şeyleri tekrar etmişsin. Ama ben aynı şeyi takrardan yazmayacağım anlamak istersen dönüp tekrar önceki yazdiklarima bakarsın.

nilsu dedi kapasitesi buralardakilerle yarışamayacak kadar geniş olan nilsu

hanımlar biraz uzamadı mı konu post amacının çok dışına çıktı

evet fazla uzadı sus diyorum uzatmak için elinden geleni yapıyor. Kapasite filan şaşırmış nereden vuracağını.

Bubenimoykumm sus demek yerine birbirinize hiç cevap vermeseniz nasıl olur 😂 bak haklı haksız aramıyorum sadece konu uzamasına gerek yok

zarifhanim yaa canımsın 🥰 sende benim için aklı selim, sağduyulu, kendini her daim geliştiren, akıl almak için başvurulacak nadide kullanıcılardan birisin ❤️

nilsu nilsu sen ne ayaksın? Herkese sarıyorsun. Bana da sarsana biraz. Eğlenirim 😁

zarifhanim zarifim sen uzun yazmaya devam okumayan çok şey kaybeder zaten. Arkadaşın manevi yönü zayıf bu yüzden bu kadar saldırgan bence. Biraz manevi yönünü geliştirse senin yazdığın içerikler onun kalbine ağır gelmez. Kalbi hasta olan insanın diline vuruyor maalesef. Böyle de çatır çutur laf nereye gidiyor, kimin kalbini kırarım kime suizan ederim diye düşünmeden yazıyor. Ben de uzun yazmayı severim senin gibi biliyorsun şimdi de uzun uzun yazıyorum ki arkadaş okumasın 😁 velhasıl kelam ellerin dert görmesin burada yazdığın çoğu yazı ben de farklı pencereler açtı. Her daim yaz. Seviliyorsun❤️

ZRaporu Hoşgeldin, hem postların hem sen özlendin Zraporu 🤗 teşekkür ediyorum, senin tarafından böyle düşünülmek memnun ettirir 🌸

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.