HurremSultan perimasali802_ bende seni özledim Aşkım inşallah hayatım biraz düzene girince gelirim yine🌸✨
HurremSultan Bubenimoykumm hayatımda sadeleştirme yapıyorum. Birde bu sene çok zor geçti Rabbım beterinden korusun çok zorlandım. Bir kaç aya daha toparlanamam sanırım. Sen nasılsın canım benim
Elmasekeri perimasali802_ valla aşkım bilmiyorum eski de mi kaldım ne oldum bu boşanma ayrılık postlarından sonra eskisi gibi zevkle girme oldum uygulamaya yaaa Anlamadım niye böyle oldu 🤦♀️🤧
nilsu ZRaporu sana nasıl bir ayak lazım. Benim ayaklar seni üzer günün sonunda bunu rapolamak zorunda kalırsın 46lık olursun. O zaman eğlenmek için bana ihtiyacın kalmaz.
nilsu ZRaporu dedi manevi yönü arşa çıkan mahalle kabadayısı gibi ne ayaksın diye başlayan saldırmadığını düşünen kişi.
Bubenimoykumm HurremSultan Rabbim işlerini kolaylaştırsın canım iyi ol aramıza dön biran evvel özlendin 🫶
Sokaklambasi Coolness @Mommy12 Kız onceden bilseydim bu kadar sevildigimi gitmezdim kdkdkdkdkdkdk tesekkur ederim mutlu oldum❤️