Mommy12 Ben on yil kadar once iki ay yasamistim. Kazablankadaydim ama tanismiyoruzdur ya bence. Hic turk tanımadım cunku orda😅

nilsu 41 numara ayağım sana uyar mı? İyi çakar. 🫣

• azze bunu yanıtladı.

nilsu semt çocuğuyum ama manevi değeri olan bir semtte.

Sokaklambasi burada aynı ülkede bulunduğum tek kişi olduğunu görünce unutmadım 🌸 evet tanışmıyoruz o zaman. Ben 2021-2024 arası Rabat’taydım ☺️

Sokaklambasi İstanbul yaşayabileceğim iller arasında en son sıralardan biri belki de 🤪 ama hiiçç büyük konuşmamalı. Nasip 😅

Mommy12 Ben bu şekilde büyük konuştuktan sonra altı ay içinde İstanbul’a taşınmıştım 🤭

azze benim büyük konuşmak değil mantıklı konuşmak. 😅 iş sebebiyle zaten belli başlı yerlerde olabiliriz. oraya yollarlarsa illaki gidilir ☺️ zaten sevmiyorum hiç ama zaruri nedenlerle elbette yaşanılabilinir.

• azze bunu yanıtladı.

azze bursayı çok severim yaa mis gibi. Keşke dedem buraya değilde odalardan yer yurt edinseydi

azze Ya ne tesadüf ben Bursa’lıyım. Güzel memleketime hiç bir yer benzemez🫶🏻

• azze bunu yanıtladı.

Mommy12 Yaa ne güzel,aslen urfalıyım ama babam bursay yerleşmiş çocuk yaşta 😄

azze ben istanbul dayım teyzemler güzelyalıdalar

etoile Her gün yeni biriyle tanışıyomuş gibi düşünün🤪😂
                  Partnerim aynı düşüncelere sahibiz💜