etoile ben şiddete karşıyım ama sen döv ben gözcülük yapayım 😜😂

Cicekliperde sen pes etmeyeceksin. O halde sadece iyi bir şey diyeceklerim hakkında yazayım.
    @Etipetito espirili ve sıcakkanlı🥰
    @Cicekliperde dürüst ve net. Sorgulayan bir yapın olduğunuda düşünüyorum☺️🫶🏻
    @TombulHatun yakinen tanıyorum. Yanlış yapmayın paralar 😜
    @superisi_ tanıdığımın tam tersi çıktı ya kız. Çok güvenilir çok mantıklı ❤️
    @Medusa hayallerimde ki kadın. Zeki , mantıklı ve espirili. Bonusu güvenilir olması. Extrasi sürekli farklı görünürluge sahip olması. Her gün görsem taniyamam öyle bir surat,💜
    @Bubenimoykumm jalenin dediğine +1 ekliyorum. Bunun yanında çok hassas olduğunu ama bunu yenmeye çalıştığını düşünüyorum. Kırılmamak için ayrı bir set oluşturmaya çalışıyor gibi 🫶🏻💐
    @lanjalee kadın tam bir nostalji diyarı. 🫶🏻💐
    @kleopatranizzz ahhhh kleommm komedi dükkanından fırlayan 45 kilo kadın nerdesin. Gelsede birilerinin topuğuna siksak 🙃
    @perimasali802_ çok ılımlı çok evcilmen çok anaç diye düşünüyorum. 💐☺️
    @successfulwoman insanların hikayelerine aşırı merak saran marjinal bir karakter 😅
    Bu kadar yeterli mi ya. İşi gücü bıraktık dokturmeye basladik 🤪

lanjalee çok yanlış kişiye destek olmuşum 🤪🤪 bende sen doversin bende iki bir ittiririm diye düşündüm 😅😅

etoile gramafonun icad edildiği yıllarda olsam keşke, o derece nostalji severim , iyi çözmüşsün 😘😅

etoile ben küçükken de hep gözcülük yapardım , arkadaşlarım ağaçlara dalarken falan 😂 olaylara dalmayı sevmem içimde bi yerlerde hafiye yatıyo 😁