Mavininannesi perimasali802_ zaten regl oldum Aralık,26,2024 de regl bitti 12. Gündü galiba işte ilişki yaşadık ondan önceki ilişkide olsa regl olmazdım zaten en son ne olduysa aralıkta oldu 😂🥺 ocak 26 geçti 7 gün oldu hala olmadım bekliyorum
perimasali802_ Mavininannesi canim prez takili olunca mi geri cekildiniz Yani olmaz diye düşünüyorum ama bir ihtimal de olabiliyor sen en iyisi test yaptır bizede söyle 🤗
Anonim84 perimasali802_ pzrvatif takılıyken boşalması sıkıntı olur mu acaba dün pzvrtf takılıyken eşim boşaldı bu içime akar mi yırtılma fln yoktu
Mavininannesi Anonim84 seninki içine boşalmış bide benimki dışarı boşaldı hala kafamda soru işareti 😀😀
Aysem123 Mavininannesi benimde kızım ve oğlum var 3 yaş ve 7 ay 8 gün geciktim test yaptım geçen hafta negatifti ama çok korkuyorum bende
Mavininannesi Aysem123 off biz bu kadınların hali nolacak hen ekonomik olarak hemde zihinsel fiziksel herşeysel ben hiç hazır değilim
Aysem123 Mavininannesi bende öyle aşırı dikkat ediyordum birde ama Allah verdiyse de bakacağız kısmetiyle bereketiyle doğar ne yapalım hayırlısı
Anonim84 Mavininannesi hayır kullanmıyorum ki hap 3 ay oldu doğum yapalı daha hiç bı korunma yöntemi kullanmadım pezervatif hariç
Mavininannesi Sonunda regl oldum kizlarr en son Aralık 26 da olmuştum 12 şubatta oldum yazmak istedim ama içim icimi yedi hamilemiyim diye diye testte yapmıştım oysa ki
Mavininannesi Bahtsizbedevi_ ay valla ben salmistim artık bebek kafasına girmiştim yani olmazsa olmaz dedim sabah olmuştum bunu diyince😂😂