123456678 canım atibiyotiksiz maalesef çok zor. İdrar ver hemen enfeksiyon değerlerine baktır çok yüksek çıkarsa serumla önden müdahale ederler yoksa antibiyotik.

peynirlimakarnaa ben hic spiral taktırmadım ama aynı durumu yaşıyordum gerçekten bıkmış durumdaydım. Yalnızca 1-2 aydır yaşamıyorum çok şükür çünkü tamamen beslenme şeklimi değiştirdim artık şeker tüketmiyorum. Et yiyeceksem yanına makarna pilav değil sağlıklı bir salata yapıyorum mutlaka. Daha çok protein yiyip üzerine spora gidip ağırlık çalışmaya başladım. Cranberry takviyeleri aldım eczaneden her gün hap içiyorum ve MUUUTLAKA HER GÜN kefir ya da probiyotik shot içiyorum. Artık kutumuz sağlam :D❤️🌸

Pamuklu iç çamaşırı tercih edin
    Nioli yağı damlatın çamaşırınıza
    Yaprakları maydonoza benzeyen bir ot var ismini bilmiyorum kaynatınca sarımsı bir su oluyor tadı pek yok çok çok iyi geliyor
    Günlük ped asla kullanmayın

123456678 eczaneden monurol aldim emzirme ve hamilelik dönemlerinde surekli enfeksiyon oldum çok kptu bisi bir de sıcak su torbasını ayaklarıma koydum sicak tutsun diye de belime sal bağladım anca öyle ısınaral vücudumu sucak tutarak iyileştim ama monurol çok iyi geliyor uyumadan önce icmelisin ama toz halinde ılık suda

aredhel ayy süper gözünüz aydın🌸 bende probiyotik kullanmıştım o zaman az olmuştu ama süt yoğurt kefir gibi şeyleri tüketemiyorum ya

peynirlimakarnaa çok teşekkür ederim valla gerçekten çok zor bir şey ama sabrettim ve disiplinli şekilde her gün probiyotik shotlardan içtim çok dikkat ettim <3 inşallah siz de hemen kurtulursunuz. mutlaka eczaneden cranberry takviyesi ve marketlerden probiyotik shotlardan alın için düzenli şekilde dengeli beslenin faydasını göreceksiniz. ben bir de polikistik over sendromum var çok ani 10 kilo almıstım böyle dengeli beslenerek kilo verdim ama tabiki spor yapmaya baslamam da çok büyük faydası oldu. Neden yoğurt kefir tüketemiyorsunuz? ☺️😪

123456678 bana saf nioli yaşı işe yaramıştı bi de antibiyotik ama bu aralar kaşıntı var ve ilk defa oluyor neden bilmiyorum nasıl geçer

aredhel ya bilmiyorum yutamıyorum süt ürünlerine karşı çocukluğumdan beri böyleyim hep belkide ondan 4 kez kolum 2 kez bacağım 1 kez de burnum kırıldı 😂

peynirlimakarnaa abovvvvvvvv belki takviye vitamin falan al diyeceğim ama ne kadar işe yarar bilemedim :D

aredhel ay çok şükür birkaç yıldır olmadı ama çoğunlukla lisedeyken oldu hep fazla haraketlilikten kanımız kaynıyor yerimizde durmuyorduk☺️😀