Pamuklu iç çamaşırı tercih edin
Nioli yağı damlatın çamaşırınıza
Yaprakları maydonoza benzeyen bir ot var ismini bilmiyorum kaynatınca sarımsı bir su oluyor tadı pek yok çok çok iyi geliyor
Günlük ped asla kullanmayın
Vajinal.enfeksiyon yardım
123456678 eczaneden monurol aldim emzirme ve hamilelik dönemlerinde surekli enfeksiyon oldum çok kptu bisi bir de sıcak su torbasını ayaklarıma koydum sicak tutsun diye de belime sal bağladım anca öyle ısınaral vücudumu sucak tutarak iyileştim ama monurol çok iyi geliyor uyumadan önce icmelisin ama toz halinde ılık suda
aredhel ayy süper gözünüz aydın🌸 bende probiyotik kullanmıştım o zaman az olmuştu ama süt yoğurt kefir gibi şeyleri tüketemiyorum ya
peynirlimakarnaa çok teşekkür ederim valla gerçekten çok zor bir şey ama sabrettim ve disiplinli şekilde her gün probiyotik shotlardan içtim çok dikkat ettim <3 inşallah siz de hemen kurtulursunuz. mutlaka eczaneden cranberry takviyesi ve marketlerden probiyotik shotlardan alın için düzenli şekilde dengeli beslenin faydasını göreceksiniz. ben bir de polikistik over sendromum var çok ani 10 kilo almıstım böyle dengeli beslenerek kilo verdim ama tabiki spor yapmaya baslamam da çok büyük faydası oldu. Neden yoğurt kefir tüketemiyorsunuz? ☺️😪
123456678 doktor fitil vermişti 3 tane idi içinde 2 tane kullandım geçti
aredhel ya bilmiyorum yutamıyorum süt ürünlerine karşı çocukluğumdan beri böyleyim hep belkide ondan 4 kez kolum 2 kez bacağım 1 kez de burnum kırıldı 😂
peynirlimakarnaa abovvvvvvvv belki takviye vitamin falan al diyeceğim ama ne kadar işe yarar bilemedim :D
peynirlimakarnaa çok çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kız ekstra
aredhel ay çok şükür birkaç yıldır olmadı ama çoğunlukla lisedeyken oldu hep fazla haraketlilikten kanımız kaynıyor yerimizde durmuyorduk☺️😀
peynirlimakarnaa ahahahah olabilir o zamannn