Kızlar selam dün gece tuvalete kalktım ve bir müddet uyuyamadım önce kendi sosyal medyamda sonra eşiminkinde gezindim ve iş yerınden bi kadın eşime instadan bi video göndermiş saat 04.30 da bu arada eşimde bende sağlık çalışanıyız aynı hastanede çalışıyoruz ben şu an doğum iznindeyim görünce çok sinirlendim gece gece eşim mi aklına gelmiş yani ve bekar bi bayan evli adama video atarmı ki gecenin körü yani…. Eşim çok beyefendi kibar yakışıklı biridir maddi durumumuz iyi sürekli tatıle felan gideriz herkesın gıpta ettiği bi çiftiz eşime göz mü koydu bu nedir? Geçenlerdede yine bekar bayan iş yerınden oda yine instadan bişi atmış eşimede kızdım sanırım samimiyetini ayarlayamıyorsun bir daha bayanlardan mesaj gelirse durumu ailelere bildirırım dedım şimdi ben nasıl yol izliyim kızlar ?
Gece gece eşime instadan komik video gönderen kadın
Tasmasını sıkı tut
burjuva evli adama kanca takmaya utanmıyo millet
hayatsevinceguzell şimdi evli adamlar daha çekici geliyor millete 😆😆 çünkü diğerleri hoptirik ziprtirik oluyor
burjuva yasaklar tatlı gelio bence
hayatsevinceguzell oda var
hayatsevinceguzell video attı diye göz mü dikmiş 🙄
ikiprensesannes gecenın 4 buçuğunda eşinize atılsa normal mi karşılarsınız ve az önce öğrendım ki o kız dun nöbetçiydi nöbetını bugune kaydırmış eşimde nöbetçi bugun
burjuva bir başka adıyla yontulmamis olanlarla uğraşmak istemiyorlar😁
Ciddi bir şekilde eşinizi uyarın
hayatsevinceguzell ne münasebet yani insan iş arkadasına heleki o saatte video atmaz
- Düzenlendi
hayatsevinceguzell Ne münasebet yahu. O saatte evli bir adama bişey göndermek nedir!
Nöbeti kaydırması da ayrıca can sıkıcı. Eşiniz sınırını bilen biri ise zaten uzaklaşır. Yine de gözünüz üzerinde olsun bence de.
Kızlar bişi danışmak istiyorum size erkek arkadaşım reels attım reelste sakallar kadınların yüzünde sivilce yaratır diyo, sakallarimdan rahatsız misin dedi hayır dedim ama aslında uzun sakal pek sevmiyorum, alındı bana bu reelsi attığım için amacım kötü değil di ama genelde bu tarz reelslerin altında hep bir şey arıyor alınganlık yaptı ne demeliyim sizce nasıl tepki vermeliyim
zeezee bacım başka post aç konuyu dağıtma
Kusura bakmayın kızlar yeniyim burda pek hakim değilim uygulamaya, post açmayi bilmiyorum 🌸
hayatsevinceguzell evli ama mesaj atmak nedir yaaa hemde gecenin bir vakti
- Düzenlendi
hayatsevinceguzell eşimi uyandırır hesap sorarım ne hakla evli birine gecenin bi saati video atıyo kızın eşinize ilgisi olabilir