Kızlar selam dün gece tuvalete kalktım ve bir müddet uyuyamadım önce kendi sosyal medyamda sonra eşiminkinde gezindim ve iş yerınden bi kadın eşime instadan bi video göndermiş saat 04.30 da bu arada eşimde bende sağlık çalışanıyız aynı hastanede çalışıyoruz ben şu an doğum iznindeyim görünce çok sinirlendim gece gece eşim mi aklına gelmiş yani ve bekar bi bayan evli adama video atarmı ki gecenin körü yani…. Eşim çok beyefendi kibar yakışıklı biridir maddi durumumuz iyi sürekli tatıle felan gideriz herkesın gıpta ettiği bi çiftiz eşime göz mü koydu bu nedir? Geçenlerdede yine bekar bayan iş yerınden oda yine instadan bişi atmış eşimede kızdım sanırım samimiyetini ayarlayamıyorsun bir daha bayanlardan mesaj gelirse durumu ailelere bildirırım dedım şimdi ben nasıl yol izliyim kızlar ?

Kızlar bişi danışmak istiyorum size erkek arkadaşım reels attım reelste sakallar kadınların yüzünde sivilce yaratır diyo, sakallarimdan rahatsız misin dedi hayır dedim ama aslında uzun sakal pek sevmiyorum, alındı bana bu reelsi attığım için amacım kötü değil di ama genelde bu tarz reelslerin altında hep bir şey arıyor alınganlık yaptı ne demeliyim sizce nasıl tepki vermeliyim

zeezee reels atana kadar söyle sende sakal sevmiyorum diye ya da sakalsız birine aşık ol