hayatsevinceguzell o zaman başka yani Allah sabır versin
Gece gece eşime instadan komik video gönderen kadın
Eşinizle de açıkça konuşun samimiyetini doğru ayarlaması için
- Düzenlendi
toprak_ana anasıyla babasıda bizde kıyamet koparttım yarından tezi yok nöbetlerını değişceksin o kızla dedım
hayatsevinceguzell kıza da bas engeli gitsin
lolopoo çok doğru.
Kız da anlasın sizin bu durumdan rahatsız olduğunuzu. Kendine çeki düzen versin. Çok sinirleniyorum ben böyle şeylere :/
hayatsevinceguzell iş yeride olsa bayan kimseyi eklemeyecek o zaman eşiniz
hayatsevinceguzell videonun içeriğinde eşinize uygun bişey olmalı ama bu samimiyet nereden geliyor. Saat asla uygun değil. Olsa bile göndermesi yanlış ne bu samimiyet
sedatadik ne alakası var bendede bi sürü insan ekli ama kimseye salça olmuyorum
hayatsevinceguzell sırf bü yüzden eşime yüzük taktırmada ısrar etmiyorum. Çünkü yüzük gördümü anında çembere alıyorlar
Tinnymom bende aynı hastanede çalışıyorum arsızlığın bu kadarı yani
hayatsevinceguzell oha duruma hemen el at
hayatsevinceguzell ben olsam o an cevap verirdm
yzc42 attım bacım kıyamet kopardım eşim yarın onla bütün nöbetlerını farklı gune kaydırcak
heln ne deseydim bacım bilemedim sinirden
hayatsevinceguzell ohhh çok iyi yapmışsın böyle yapmazsan yarın bir gün eşinde gider elden valla benim başımada geldi böyle bişey ama tabi eşimdede suç var benim
yzc42 insanı zorla yoldan çıkartacaklar bacım çok dikkat etmek lazım
hayatsevinceguzell bende geçenlerde kız arkadaşıma bi video atıp atmamakta kararsız kaldım saat 23 falandı onlarda 22 imiş bilmiyordum baya kararsız kaldım neyse bi bildirimden bişi olmaz diye attım aynı sen diye
geçmişte daha çok samimiydik
Neyse gördü sonra dedim kusura bakma gecenin bu saati yazıyorum diye rahatsiz oldum yani sonuçta çocuğu var kocası var belki uyudular mesaj sesine falan uyanır
Hele bir karşı cinse yakıştırmıyorum hoş bulmuyorum
Ama şöylede bişey varki bu lavbağliliğin cesaretini nerden buluyor arsızmı yoksa bişeyleremi tutunuyor densizlik
Eskobar eşim dışarda çok sessız sakin biri iyi niyetını samimiyet olarak algılıyor muhtemelen
hayatsevinceguzell takipten çıkararak tepkinizi belli edebilirsiniz fazlasına gerek yok bence