Bahtsizbedevi_ hayatsevinceguzell eşimi uyandırır hesap sorarım ne hakla evli birine gecenin bi saati video atıyo kızın eşinize ilgisi olabilir
hayatsevinceguzell toprak_ana anasıyla babasıda bizde kıyamet koparttım yarından tezi yok nöbetlerını değişceksin o kızla dedım
ooopitipiti lolopoo çok doğru. Kız da anlasın sizin bu durumdan rahatsız olduğunuzu. Kendine çeki düzen versin. Çok sinirleniyorum ben böyle şeylere :/
lolopoo ooopitipiti ayy bendeee yaa ben çok yakın arkadaşlarıma bile atmıyorum kaydedip sabah atıyorum yanlış anlaşılır diye adamlardaki rahatlık benim eşime kimse atamaz valla eşimde kimseye böyle rahatlık vermez sevmezde
Bubenimoykumm hayatsevinceguzell videonun içeriğinde eşinize uygun bişey olmalı ama bu samimiyet nereden geliyor. Saat asla uygun değil. Olsa bile göndermesi yanlış ne bu samimiyet
Tinnymom hayatsevinceguzell sırf bü yüzden eşime yüzük taktırmada ısrar etmiyorum. Çünkü yüzük gördümü anında çembere alıyorlar
hayatsevinceguzell yzc42 attım bacım kıyamet kopardım eşim yarın onla bütün nöbetlerını farklı gune kaydırcak
yzc42 hayatsevinceguzell ohhh çok iyi yapmışsın böyle yapmazsan yarın bir gün eşinde gider elden valla benim başımada geldi böyle bişey ama tabi eşimdede suç var benim