Biyiklim Eşiniz tunik pantolon giymenize izin veriyor mu acaba 🤔 😂 benim ki izin vermiyor asla giyersen babanın evine gönderirim diyor o derece sert
Bubenimoykumm Biyiklim Ben genel olarak tunik pantolon giyiyorum tunik boyum dizlerimin üstü olur. Pantolon olarak taytı andıran şeyler asla giymem. Bol bacağı sarmayan tipte. Yani hatları belli olmayan pantolonlsr tercih ediyorum. Yani dışardan bakınca eleştirilecek bir görüntü vermiyorum.
ghjjkkhghh Biyiklim benim eşim izin veriyor çünkü dar içimi gösterecek tunik pantolon giymiyorum bol giyiyorum üzerimde de pardesü oluyor izin veriyor
Etipetito Biyiklim Benim eşimde istemiyor ben genelde günlük elbise giyerim pliseli etek üstüne sweat tarzı üstler giyerim
TombulHatun Biyiklim benim eşim benm giyimime karışmaz giyebilir miyim diye izin almam da nerede nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum , üzgünüm ona o hakkı tanımıyorum 😂
Biyiklim Bubenimoykumm ya bende diyorum diz altı olcak hatta ayak bileğine kadar gelsin tunik altına geniş giyecem diyorum gene yok diyor hiç bir şekilde ikna edemiyorum ben giyinsem bende geniş giyinirim ama izin vermiyor malesef
Biyiklim Etipetito bende öyle giyiniyorum inan 😂ama insan giymek istiyor bilmiyorum heves ediyor yani 😂
Etipetito Biyiklim Benim ki babanın evine yollarım tarzı konuşmaz ama istemediğini bildiğim için üstelemiyorum artık
Biyiklim TombulHatun bende biliyorum tabi nasıl giyinmem gerektiğini fakat adam karışıyor keşke bende o hakkı ona tanımasaydım 😅
Biyiklim Etipetito eşim ilk defa o lafı bana kullandı normalde hep ben tehdit eder söylerdim ondan duyunca şok oldum 🤣 ciddiyetini anladım konusunu açmam artık
yesilisevdotunukoru Evlendigimden beridir ferace giydiğim için hiç bu konuda soru sormadım feracenin altına ne giydigime de karışmaz, tunik de giyerim etek elbise de giyerim ,belki köyde olsaydık karışırdı bilemem köyde de tunik hiç giymiyorum zaten 🥲
Biyiklim yesilisevdotunukoru vala bana ferace giy diyordu bi ara asla giymem demiştim neyseki zorlamadı bekarken tunik pantolon giyerdim evlendik adam giydirmiyor beni kandırdı nişanlı iken bana giy derdi köyde giyme şehirde izin veririm diyordu lafını hatırlatiyorum seni kandırdım diyir😏
lgrth Biyiklim ben karıştırmıyorum senden önce de kapalıydım senden mi öğrencem diyorum 🤣 ama benimki de etek elbise sevmez rüzgarda uçar da açılır diye
Bahtsizbedevi_ Biyiklim kız nedir bizim bu eşlerden çektiğimiz benimkide giydirmez evde giyerim ama çarşıya falan çıktığımda asla giydirmez
Biyiklim Bahtsizbedevi_ benim ki evin içinde bile etek giy diyir öyle daha güzelsin çekicisin diyir 🤣 vala benim adam değişik 🤣🤣
TombulHatun Biyiklim sana bilmiyosn anlamnda demedim kız hani benm eşim sorun etmez 😂 ben pantalondan çok tayt giyerim ama üzeri hep uzundur daha kısa tuniklere bol pantalonlardan giyerim ama o taytın üzerine kısa tuniği giyersem tabi ki laf eder , ama sen de pantalondan ziyade şu babanın evine gönderirim lafının bir hesabını sormalısın bence 😂
HurremSultan Biyiklim benimkide elbise etek giydirmez bazen giyerim yeter be sana mı sorcam ne giyeceğimi diye o zaman da hiç yanımda yürümez hep arkamdan gelir kimse arkadan bakmasinmis😂😂
Bahtsizbedevi_ Biyiklim benimkide bazen öne öyle etek giy der ama ben hiç aldırmam bol giyiyorum zaten diyorum sesini çıkarmıyo
Bahtsizbedevi_ Biyiklim etek giy diyir öyle daha güzelsin çekicisin diyir 🤣 Oda öyle seni kandırıyo🤣🤣
successfulwoman Biyiklim evin icinde giy diyorsa kapali fantezisi var. @HurremSultan kocasida fik fik yaparken etek ve türbanla yapma fantezisi varmiş
lgrth Biyiklim ahahaa benimki de hiç sevmez bende sanane ben nasıl giyineceğimi biliyorum tesettürü senden mi öğrencem falan diyorum 🤣 bu tavizleri baştan vermemek lazımdı ben tanıştığımız zaman daha derli toplu klasik uzun giyiniyordum şimdi daha da spor rahatım bende bazen karışsa diyorum iyice gevşedi benimki de 🤣
Biyiklim TombulHatun sorcam zaten eşim bence ciddiyetimi anlasın diye öyle bir cümle kurdu çünkü hiç ama hiç öyle bir cümle çıkmamıştı bu güne kadar taki bu sabah kardeşimle dışarı çıkıcam dedim giyecem dedim giy seni göndereyim dedi işe gitti 😂