• +18
  • Sevgililer Günü Planları ❤🔥

Kızlaar sevgililer gününde ne planlıyorsunuz mumlu yemekli yatak odasında değişiklik yapayım dedim ama ne yapsam bilemedim elbise önerileri de atarsanız ne güzel olur 💓

atvh Hiç sevmiyorum şu günleri ☺️

atvh birbirimizden ayrı geçirmeyi düşünüyoruz evde buluşunca ama bişeyler yapariz

atvh yok bir planım hayatta herşey kısmet 😁
      Şaka bir yana biz doğum günü dışında özel gün kutlamıyoruZ 🥰

atvh kocam yanımda yok☹️☹️ yılbaşınada kocamsız girmiştim farkettimde iki senedir sevgililer gününde yanımda olmuyor. Gurbette olunca 🥲🥲

azze al bende de o kadar çok saçma geliyor normal zamanı degerlendır yapmak istediğini yap neden illa böyle günler 🤣

• azze bunu yanıtladı.

cano42_ biz kutlamıyoruz o yüzden 😄

atvh biz de evde takılırız yüksek ihtimalle :D ya da belki akşam yemeği

atvh herşeyi ayarlamistim tartıştık sonra yapmaktan vazgeçtim oda unutur muhtemelen evlilik yıldönümünu unuttuğu gibi 😒

Yeni doğum yaptığım için küçük bir hediye alırım diye düşünüyorum yoksa aksam dısarda plan yapardık🫤

• atvh bunu yanıtladı.
        • atvh bunu beğendi.

zilan7 Bir öpücük bile yeter bence, minicik bir yavrun var. Allah analı babalı büyütsün🧚‍♀️

atvh ben sevmiyorum kutlamamda pek ondan ziyade valla muhtemel adetli olurum olmasamda o bana gurban olsun ben en güzel hediyeyim 😄

atvh ya ben karşıdan bekliyorum plan program, ilk sevgililer günümüz olacak bakalım neyle karşı karşıyayım 😀

atvh görmediği bilmediği iddialı bi elbise guzel olur bence, evde olacakmissiniz hem gönlünce al bence başka nerde giyerim diye dert etmeden

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

atvh Ben bir şey yapmayı düşünmüyorum yapsam da onu anlayacak kapasitede Değil

atvh cok sağolun darısı başınıza inşallah 💗