cano42_ azze al bende de o kadar çok saçma geliyor normal zamanı degerlendır yapmak istediğini yap neden illa böyle günler 🤣
Bubenimoykumm atvh yok bir planım hayatta herşey kısmet 😁 Şaka bir yana biz doğum günü dışında özel gün kutlamıyoruZ 🥰
Siyahbeyaz_ atvh kocam yanımda yok☹️☹️ yılbaşınada kocamsız girmiştim farkettimde iki senedir sevgililer gününde yanımda olmuyor. Gurbette olunca 🥲🥲
kizatasozu atvh herşeyi ayarlamistim tartıştık sonra yapmaktan vazgeçtim oda unutur muhtemelen evlilik yıldönümünu unuttuğu gibi 😒
zilan7 Yeni doğum yaptığım için küçük bir hediye alırım diye düşünüyorum yoksa aksam dısarda plan yapardık🫤
Sinee_ atvh ben sevmiyorum kutlamamda pek ondan ziyade valla muhtemel adetli olurum olmasamda o bana gurban olsun ben en güzel hediyeyim 😄
rosalinda atvh ya ben karşıdan bekliyorum plan program, ilk sevgililer günümüz olacak bakalım neyle karşı karşıyayım 😀
rosalinda atvh görmediği bilmediği iddialı bi elbise guzel olur bence, evde olacakmissiniz hem gönlünce al bence başka nerde giyerim diye dert etmeden