Kızlarım tavsiyenize ihtiyacım var pkostan dolayı tüylenmelerim mevcut özellikle çene altında lazer paketim bitti onun yerine aleti almak istiyorum bana önerebileceğiniz lazer epilasyon aleti nedir Braun mu yoksa Philips marka mı almalıyım lütfen kullananlar yorum yaparsa çok mutlu olurum

birana ben Philips kullanıyorum memnunum da ama şimdi seçme şansım olsa braun tercih ederim o da kafası küçük diye

birana ben kiwi markasınınkini aldım hiçte inanmayarak hamileyken lazere gidemiyodum ve yüzümü kadınların usturası varya onunla almaya başladım resmen sakal olarak çıktılar ve ben onunla almaya devam ettim çok kötü olmuştu suratım şuan varya 1 ay içinde nerdeyse bitti arada bi çıkıyo valla tacsiye ederim o kadar para vermeye gerek yok çok ucuza aldım link atarım istersem koltuk altıma ve bikini bölgemede yapcam bacak ve kol için sıkıcı olabilir çünkü kuaförlerdeki gibi hızlı hızlı olmuyo atışı bi kaç saniye arayla atış oluyo

yzc42 kiwi markasını duydum marketlerde de gördüm ama ısınmaktan dolayı patlama oluyor diye yorumda bulunan birçok tanıdığım var o yüzden tercih etmedim

birana evet biraz koca kafalı 🤣 hatta ben akşam yaptım Bikini bölgesi koltuk altı ve yüz kafasının büyük oluşu biraz görüşü kısıtlıyor ve hafiften bilek ağrıtıyor braun ağırlığı nasıl bilmiyorum ama bunun bu yönü bir eksi ama onun dışında çok memnunum

birana allah allah ben hiç görmedimde duymadımda