vahsikelebekk reziloldukbabaaaa sarışın değilsindir diye düşündüm gözümde öyle canlanmadın nedense😄 -Mavi gözlüyüm -Terazi burcuyum -Köpeğim var
reziloldukbabaaaa vahsikelebekk ahahhshaha evet değilimm gözünde nasıl canlanıyorum merak ettim 🤭bence burcun
vahsikelebekk reziloldukbabaaaa ay çizeyim desem elim soğudu çizemem bebeğim😂 keşke mavi gözlü olsaydım🥲
lanjalee reziloldukbabaaaa boğa burcuyum Kaynanamı çok seviyorum Müzik dinlemeye bayılırım 😂 Asla bulamazsınız hangisinin yalan olduğunu ASLA ! 😅
Coolness lanjalee ay bana çok zor geldiiiii, bi insanın kaynanasını sevmesi varken müzik dinlemeye bayılması saçma olur bence, müzik dinlemek yalaaannnn 😂😂😂
reziloldukbabaaaa lanjalee kaynanayı sevmek ve müzik dinlemek nasıl aynı yerde çok belli hangisi olduğu tabi ki müzik dinlemeye bayılırım cümlesi yalan🤭
Coolness reziloldukbabaaaa evettt geliyor bilgiler •uykuyla pek aram yoktur •saçlarım kısadır •sudoku çözmeyi çok severim
lanjalee Coolness saçların uzundur bence senin ya 🙃 sudokudan bahsetmiştin sanki ? Bende çok severim bu arada 🥰
Coolness lgrth hangi seçeneği yalanladığını anlamadım ama çocukluğumdan beri uykuyla aram hiç yok 😂😂 anacığımın benden çektiğini ben kızımdan çekiyorum şimdi ve iyi ki de uykuyla aram yokmuş yoksa ben çocuğa bakamazdım diyorum 😂😂
Coolness lanjalee ahhahaahahaha kız neden öyle diyorsun inşallah değişir ve iyi bir insan olur, bi gece rüya görsün ertesi gün kapına gelsin helallik istesin insallahhhhjj