Coolness saçların uzundur bence senin ya 🙃 sudokudan bahsetmiştin sanki ? Bende çok severim bu arada 🥰

lanjalee ahhahaahahaha kız neden öyle diyorsun inşallah değişir ve iyi bir insan olur, bi gece rüya görsün ertesi gün kapına gelsin helallik istesin insallahhhhjj

lgrth hangi seçeneği yalanladığını anlamadım ama çocukluğumdan beri uykuyla aram hiç yok 😂😂 anacığımın benden çektiğini ben kızımdan çekiyorum şimdi ve iyi ki de uykuyla aram yokmuş yoksa ben çocuğa bakamazdım diyorum 😂😂

• Düzenlendi

Coolness uykuyu sevmemek 😂 ben çok sevdiğim için herkesi öyle sanıyorum onu yalanladım 😂 diğer iki şıkta sanki ben yazmışım gibi oldu tam sudoku indirip oynayayım dediğim an okudum 😂 belki de sen uykuyu sevsen bebende severdi böyle bir döngüdür belki de 😂

lgrth kitap alırsan daha iyi oluyor, ben kitaptan çözüyorum silgim kalemim yanımda 😅

Coolness ona oğlum bırakmaz 😂 zaten çözecek fırsatım olsa dinlenip uzanarak çözmeyi tercih ediyorum 😂

Coolness ay rüya dedin de dün gece ben gördüm çok fenaydı üç harfliler sarmıştı bana , bi gece de ona görünseler belki hayra yorar ne bileyim

lanjalee kaynanayı sevmek ve müzik dinlemek nasıl aynı yerde çok belli hangisi olduğu tabi ki müzik dinlemeye bayılırım cümlesi yalan🤭