Miniks canım benim eşim benden 10 yaş büyük ve bakarken turizmde çalışmış yani elinden neler geçmiş ama hoc sorun yasamadım yano onunla alakası yoktur bence açık açık konuş anlamazsa bi daha konuş anlar derdini bilsin oda

Deleted4 o kadar inat bi adam ki asla gelmez konuşmaz ağlasam git içerde ağla der öyle de vicdansız

Wtf anlaşamıyoruz, aşırı kıskanç dışarı bile çıkarmaz çıktığımızda burnumdan getirir o niye baktı onla niye konuştun diye kafasının dikine gider ondan başka kimse haklı değildir hesap sorsam çok bunaltıyorsun der sohbet etmez tv karşısında dalmış gibi yapar

• Wtf bunu yanıtladı.

igze0101 hergün konuşuyorum ama fayda etmiyor mesela daha bilgili olması gerekiyor ama yok adam yani yorulmuyo da hep ben üstteyim diyorum ya ihtiyaç için birlikteyiz adam kendini bile yormuyor

Miniks ilişkilerde yaşın farkı çok olur çevremde de gördüm böyle insanlar anlaşamıyorlar ☹️Aynı kafa yapıda olmuyorlar malesef

Kuzum adam seni sevmiyorki mutlu etsin. Git içerde ağla ,başımı şişirme felan seven insan öyle mi davranır. Hele yanı konustugun konu cinsellik ve seni mutlu edememesi. Seven bir eşe karşı taraf böyle bir sorunla gelse insan yıkılır yani nasıl mutlu edemedim diyerek ve çözümü arar. Ya kabulleniceksin yada öyle o adamla ömür geçmez . Insan sevmese bile gram değer vermese bile karşısında ağlayan insana bi destek olur insani olarak . 🤷‍♀️ Zaten çok erken daha çocuk yaşta evlenmiş ve 2 çocuk sahibi olmuşsun.

Miniks 😲Allah akıl fikir versin ne diyim bu kadar olmaz. Yanlış anlama ama adam seni sevmiyo bence senin mutlu olmanı istesin.🤷

Miniks yazdıklarını okudum canım bence boşan. 20 yaş ne demek ya sen daha körpesin resmen seni istemeyecek adamın aklına tüküreyim ben boşanalım de al karşına. Ben mutsuzum de bak nasıl 180 derece dönüyor dönmüyorsa da cidden boşa kapında kaç tanesi sıraya girer kim bilir. Bu yaşta sana böyle hissettiren adam 10 sene sonra komple biter cinsel hayatınız

Tiredshe niye ya niye bu yaşta çocuk yapıyorlar böyle adamlara çok üzülüyorum benim de kızım var inşallah o böyle hatalar yapmaz

Delimiyimneyim64 severek değil, ailem istedi oda güzel olduğum için istemiş yoksa benim sevdiğim vardı sanıyorum ki onun da vardı güzelliğime aldandı çünkü bi ara ağzından kaçırmıştı

Miniks valla bişey diyi mi o adamla ömür falan geçmez insanı yaşlandırır.

Tiredshe bazıları anne babalarından kurtulmak için evleniyor onları bi nebze anlıyorum ama bazıları inat uğruna kaçıp evleniyor hayatlarını mahvediyorlar anne babasının uygun görmedikleri kişiler oluyor genelde ve genelde haklı çıkıyorlar maalesef anne baba istemiyorsa kesin bi bokluk çıkıyor evlendikleri adamlardan hissediyor aileler ama anlatamıyorlar öyle kaç arkadaşım var şimdi hepsi pişman evlendiğine

Delimiyimneyim64 evet genenelde hep benzer hikayeler. Aşk ve gençlik iste . Çok heyecanlı duygular. Mantikda olmuyor gençlikte. Ben ailem istemedi sevdiğimi diye 11 sene bekledim oda bekledi ama olmadı . Belki haklilardi belki degillerdi bilemem. 11 senenin sonu mantık evliliği oldu başkasıyla. Ama gençliğimi yaşadım ne bileyim on yedimde on sekizimde anne olmak istemezdim . Belki kaçıp evlenseydim benimde hikayem çok benzer olacaktı. Yaşamadan bilemiyoruz 🤷‍♀️

Miniks
                      Aranızda yaş farkıda var genç ve güzelsinde aslında eşinin senin peşinde koşması ilk önce seni tatmin etmesi gerekir ki gözün dışarda olmasın diye

Tiredshe mantık evliliği yaparak doğrunu bi şey yapmışsınız ben de öyle yaptım çokta mutluyuz gençlikte hata yapmaya çok yatkın oluyoruz malesef