Düşünmekten kafayı yicem sanırım benim eşim asgari ücretle çalışan birisi ve inanılmaz borçluda değiliz toplasan 30-40 bin lira borcumuz vardır arabamız yok evet ama şirketin verdiği araba var aileme yakınım sayılır götürür getirir ondan sıkıntı yaşamadık hiç ama sorun şu hafta sonları özellikle kışın asla kızımı eşimi bi dışarı çıkartayım gezdireyim huyu yok kendiside çıkmaz bende bunu takıyorum söylüyorum ne yapacaz para yok açık alanda durulmaz buz gibi diyor geçen hafta söyledim kavgaya kadar gitti sen söyle hadi nereye gitmek istiyorsan götüreyim filan dedi ama baya kavga gürültü ister miyim daha asla kimseye özenme huyum yoktur ama ben arada görüyorum etrafımdakiler gezinip tozuyo aşırı zoruma gidiyor yazında tatilimiz yok ailemin yazlığı olmasaydı asla götürmezdi zaten hamileyim yazın gider miyim eylülde doğum yapıcam bilmiyorum çok abartıyor muyum

En azından Bi çay bahçesi olsun götürüp gezdirmesi lazım diye düşünüyorum evet herşey çok pahalı ama bunu uygun olarakta yapabilir

bambambam yok assla sadece yazları o da ayda 1-2dir başka devamı yok anlam veremiyorum sorun bende mi var yoksa

Ahsenmom sende neden sorun olsun insan elbet dışarı çıkıp hava almak sosyallesmek ister

Ahsenmom hazırlan ve hadi çıkalım de evet hwrsey çok pahalı gidip Bi tatlı kahve yiyince 500 600 hesap geliyor ama uygun fiyatlı yerlerde vardır illaki ayda birden de birsey olmaz ki canım düşünce olarak da emin zol çoğu erkek öyle ya ben görmedim karısı söylemeden götüren şahsen söyleyince götürsün yeter ahahah

Ahsenmom
          Ayda bir çikip dolaşmak koymaz o kadar . Sonuçta hergün dışardan yemek yemiyorsunuzdur. İnsan bı hayatta ne için yaşar eşi ve çocuğu için onların mutluluğu için. Bir çay bile içmek dışarda hava değişimi şyi gelir ama erkek kafası işte bunu bu kadar kavgaya kadar götürüyorsa böyle kapasite dar düşünemiyor bence ya da seninle empati yapamıyor. O dışarda sen evdesin. Anlayamıyor.

Ahsenmom aynı durum bende de var valla eşim huc gezmeyı sevmez 2 hafta da bır getrır AVM falan oda kavgayla kızım 10 aykık oda gezmeyı sevıyor hıc sıkıntı yaratmıyor ama işte çıkar muyor şunla gıt bunla gıt dıyor bı insan esıyle gezmek ister yanı