• Muhabbet
  • Evet kızlar bebeğinizin ilk kelimesi ne oldu

Selam kızlar hep fikfik postu açıyodum bu seferde böyle bi post açayım dedim bebeğinizin ilk kelimesi ne oldu benimkilerin ilk kelimesi baba oldu ya sizin

yesim631 babacı kızım tabi ki baba dedi 6 aylikken söylemeye başladı bide ahaahhaa bilinçli değil di tabi o zamanlar

asyacan hahaha benimkilerin hepsi ilk baba sonra dede dediler 😂

asyacan canım bu arada yenisin galiba ilk defa görüyorum seni hoşgeldin aramıza 🌸

yesim631 ilk kelimesini hatırlamıyorum ama ilk anne deyişini hatırlıyorum 4 ekim 2023 2 yaşına tam bir ay kala anne dedi çok mutlu oldum ağladım hatta mutluluktan çok geç duydum çünkü 🥹

yesim631 Teşekkür ederim canım ♥️
          Kidsten geldim uzun zamandır peride lafı geçiyordu bende merak ettim 😄

yesim631 baba oldu anne için uğraştım ama olmadı anne yerine hep adımı soyledi 1 yaşına kadar 😅

asyacan kız bende kidsten duyup merakımdan indirdim şimdide çıkamıyorum kidste iyi linçliyolardı buradaki yorumları konuşmaları😂

Tytyt ya ne güzel😊 benimkiler hep baba dediler ilk

yesim631 Evet ama linçlenecek bı yanı yok bence gayet aydınlatıcı bilgilerle dolu😝

yesim631 insan duygulanıyor vala çok güzel his çünkü Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 (gerçekten anne baba olmayı hakkedene tabi)