asyacan tekrar hoşgeldin iyiki geldin 🌸
Evet kızlar bebeğinizin ilk kelimesi ne oldu
Bahtsizbedevi_ ilk kelimesini hatırlamıyorum ama ilk anne deyişini hatırlıyorum 4 ekim 2023 2 yaşına tam bir ay kala anne dedi çok mutlu oldum ağladım hatta mutluluktan çok geç duydum çünkü 🥹
Bahtsizbedevi_ Teşekkür ederim canım ♥️
Kidsten geldim uzun zamandır peride lafı geçiyordu bende merak ettim 😄
Bahtsizbedevi_ baba oldu anne için uğraştım ama olmadı anne yerine hep adımı soyledi 1 yaşına kadar 😅
Bahtsizbedevi_ bırı anne diğeri baba dedi😊
asyacan kız bende kidsten duyup merakımdan indirdim şimdide çıkamıyorum kidste iyi linçliyolardı buradaki yorumları konuşmaları😂
Biyiklim yaa ne güzel o ilk anne deyişi bende duygulandım şimdi 🥹
papatyakadinii hahaha benimkilerde hep baba dedi bende çok uğraştım anne demeleri için ama benim hiçbiri adımı söylemedi😂
Tytyt ya ne güzel😊 benimkiler hep baba dediler ilk
Bahtsizbedevi_ Evet ama linçlenecek bı yanı yok bence gayet aydınlatıcı bilgilerle dolu😝
Bahtsizbedevi_ 😅😅 bizim de kaderimiz buymuş beh
Bahtsizbedevi_ insan duygulanıyor vala çok güzel his çünkü Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 (gerçekten anne baba olmayı hakkedene tabi)
Bahtsizbedevi_ kalk oldu yani bu bilinçli olan kelimesi
Bahtsizbedevi_ karga sonrada baba
Bahtsizbedevi_ İlk kelimesi ciciydi. Bebeklerini severken hep cici diyorduk 😊
Bahtsizbedevi_ Ayşe üç cocugumda ilk teyzeleribin ismini söyledi ve 8/9 ay civarlarında hep
İlk çocuğum dede baba aynı anda söyledi bakalım diğeri ne diyecek ağlarken anne diye ağlıyor ama bakalım 😝
Bahtsizbedevi_ ilk baba dedi😐Babasına aşık bir oğlum var😁 Genelde kızlar babaya düşkün olur derler ama bizde durum tersi😆 gün içi bile devamlı baba ağzında uykudan bile baba diyerek uyanıyor. Eşim hep birde kızı olsun isterdi erkekler anneye düşkün oluyor kardeşide olsun belki kız olur çok istiyorum bana bağlı olsun diyordu. Heralde ondan sebep bizimki böyle bağlandı al dedi kız yoksa ben babacı olurum😆
CoffeeLover hahaha benimkilerde öyleydi kızda erkekde ilk baba dediler gün içinde bile ağızlarında hep bi baba kelimesi var😂